Gazzetta Night το Μουντιαλικό: Απολαύσαμε το Ισπανία-Γερμανία παρέα με την TCL

Gazzetta Night το Μουντιαλικό: Απολαύσαμε το Ισπανία-Γερμανία παρέα με την TCL

Το μουντιαλικό Gazzetta Night τα είχε όλα! Είχε τον Αντώνη Νικοπολίδη και τον Τραϊανό Δέλλα, είχε παρουσιαστή τον Γιώργο Λέντζα, είχε δέκα τυχερούς αναγνώστες με τα plus one τους, είχε φαγητό και ποτό και, κυρίως, είχε 2 γιγαντοοθόνες TCL, στις οποίες απολαύσαμε όλοι το ντέρμπι των ομίλων ανάμεσα στην Ισπανία και την Γερμανία.

...

Όλα ξεκίνησαν από έναν διαγωνισμό που δημιούργησε το Gazzetta, δίνοντας την ευκαιρία σε 10 τυχερούς αναγνώστες με το plus one τους να απολαύσουν το Ισπανία-Γερμανία, για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ του Κατάρ, στο Σημείον Piree, Γραβιάς 37, στον Πειραιά. Έπειτα από μία εβδομάδα που έτρεξε ο διαγωνισμός και εκατοντάδες συμμετοχές, αναδείχθηκαν οι δέκα τυχεροί αναγνώστες.

...

Τη βραδιά εκείνη, 27 Νοεμβρίου, το Σημείον Piree διαμορφώθηκε ειδικά για το Gazzetta. Την παρουσίαση ξεκίνησε ο Γιώργος Λέντζας, παρουσιαστής του Football Stories (μεταξύ άλλων). Μαζί του ήταν και ο συμπαρουσιαστής του, Άγγελος Γιακουμίδης, αλλά και ο Δημητρης Μωυσιάδης.

...

Ήταν μεγάλη μας χαρά, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, οι: Τραϊανός Δέλλας και Αντώνης Νικοπολίδης!

Το ματς ξεκίνησε και οι καλεσμένοι το απήλαυσαν μέσα από τις οθόνες της TCL, ένα brand τεχνολογίας από τους κορυφαίους κατασκευαστές τηλεοράσεων και κινητών συσκευών στον κόσμο, με τις τηλεοράσεις να έχουν πλέον κατακτήσει την 3η θέση πωλήσεων διεθνώς και την 2η θέση στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, δημιούργησαν την καλύτερη εικόνα για έναν τόσο σημαντικό αγώνα του φετινού Μουντιάλ. Η υψηλή ευκρίνεια και ο τρομερός ήχος, έδωσε σε όλους την αίσθηση ότι βλέπουν το ματς σαν να βρίσκονταν μέσα στο γήπεδο του Κατάρ. Το γκολ της Ισπανίας με τον Μοράτα, αλλά και η ισοφάριση της Γερμανίας τα τελευταία λεπτά που τους κράτησε μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης, ήταν τα highlights του αγώνα!

...

Η ώρα της κλήρωσης

Η ώρα της κλήρωσης

Ακόμα και το ημίχρονο του Gazzetta Night ήταν απολαυστικό.

Ο Γιώργος Λέντζας με τη βοήθεια του Τραϊανού Δέλλα και του Αντώνη Νικοπολίδη, κλήρωσαν σε τρεις τυχερούς νικητές μία τηλεόραση TCL, ένα tablet TCL και ένα smartphone TCL.

...

Με τη λήξη του ημιχρόνου, τα φώτα χαμήλωσαν και πάλι, οι καλεσμένοι κάθισαν στους αναπαυτικούς καναπέδες και το ματς συνεχίστηκε με τους Γερμανούς να βγαίνουν δυναμικά από τα αποδυτήρια και να ισοφαρίζουν. Το κλίμα μέσα στο γήπεδο ήταν αποθεωτικό! Το ίδιο και στο Gazzetta Night!

...
Μπορεί η λήξη του αγώνα να άφησε τις δύο ομάδες ισόπαλες, αλλά η ατμόσφαιρα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου ήταν πολύ θετική! Σε αντίστοιχο κλίμα, έληξε και το Gazzetta Night, το οποίο ανανέωσε το ραντεβού του για επόμενο event!

Φωτογραφίες: Τζίνα Σκανδάμη, Λάμπρος Στοιχειός