Οι κάλπες έκλεισαν, το ρεκόρ έσπασε και όλοι οι αθλητές αγκάλιασαν τα Gazzetta Awards by NIVEA MEN

Οι κάλπες έκλεισαν, το ρεκόρ έσπασε και όλοι οι αθλητές αγκάλιασαν τα Gazzetta Awards by NIVEA MEN

Ήταν δεδομένο πως θα υπήρχε ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη χρονιά.

Το 2021 ήταν το έτος στο οποίο είχαμε και Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού. Ηταν μία σεζόν στην οποία ο αθλητισμός, παρά τα όσα προβλήματα συνέχιζε να δημιουργεί η πανδημία, βρήκε τον τρόπο να συνεχίσει.

Η Season 7 των Gazzetta Awards by NIVEA MEN ήταν εξίσου ιστορική αλλά θα γίνει ακόμα πιο μεγαλωείδης με το event που θα διοργανωθεί για να τιμήσει τους νικητές.

Από τις 21 Δεκεμβρίου του 2021 μέχρι και τις 19 Ιανουαρίου του 2022, οι αναγνώστες του Gazzetta έδωσαν το «παρών» στη μεγαλύτερη διαδικτυακή ψηφοφορία για να ξεχωρίσουν τους κορυφαίους των κορυφαίων μέσα από επτά κατηγορίες.

Το καλύτερο; Τον θεσμό αγκάλιασε περισσότερο από ποτέ ο αθλητικός κόσμος της Ελλάδας. Οι υποψήφιοι ζητούσαν τις δικές σας ψήφους, αθλητές και αθλήτριες επέλεγαν τους δικούς τους κορυφαίους, ακόμη και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό κόσμο μπήκαν στη διαδικασία να αποκαλύψουν τις ψήφους τους.

Gazzetta Awards

Με λίγα λόγια, τα Gazzetta Awards by ΝΙVEA MEΝ, «ταξίδεψαν» σε όλη την Ελλάδα.

Με την ψήφο σας αναδείξατε τους κορυφαίους για το 2021. Και υπάρχουν χιλιάδες λόγοι για τους οποίους η συγκεκριμένη διάκριση είναι από τις πιο σημαντικές.

137.141 για την ακρίβεια... (νέο ρεκόρ για τα Gazzetta Awards μετά τις 120.699 που συγκεντρώθηκαν το 2020).

Ολοι οι αθλητές «αγκάλιασαν» τα Gazzetta Awards

Δεν είναι η πρώτη φορά. Από το 2015, όταν και δημιουργήθηκαν τα Gazzetta Awards μέχρι και σήμερα οι αθλητές, οι προπονητές αλλά και οι ομάδες έχουν «αγκαλιάσει» τη συγκεκριμένη ψηφοφορία η οποία έχει γίνει θεσμός (βρισκόμαστε αισίως στην 7η χρονιά).

Gazzetta Awards

Το ίδιο συνέβη και φέτος. Χρυσοί Ολυμπιονίκες, πρωταθλήτριες, προπονητές, hall of famers είτε με ένα post στο Facebook, είτε με story στο Instagram γινόντουσαν μέλη της διαδικασίας. Οι υποψήφιοι των επτά κατηγορίων (φέτος προσθέσαμε και την κατηγορία για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή) ζητούσαν την δική σας ψήφο η οποία είναι και σημαντικότερη. Η διάκριση δηλαδή από τον κόσμο. Τους φιλάθλους. Αυτούς δηλαδή που ακολουθούν, παρακολουθούν και στηρίζουν τους αθλητές, τις ομάδες και τους προπονητές.

Gazzetta Awards

Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες, αυτοί είναι μερικοί από τους αθλητές και τους προπονητές που μπήκαν στην διαδικασία είτε να ζητήσουν την ψήφο σας, είτε να επικοινωνήσουν την διαδικασία είτε να δείξουν ποιους θεωρούν κορυφαίους για το 2021.

Τις επόμενες μέρες θα σας αποκαλύψουμε τα αποτελέσματα στις 7 κατηγορίες και θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά πόσες ψήφους πήραν οι συνολικά 70 υποψήφιοι.

Φέτος θα έχει και event!

Κάθε χρόνο τα Gazzetta Awards μεγαλώνουν. Και γι' αυτό υπεύθυνοι είστε εσείς. Η δική σας ψήφος έκανε την συγκεκριμένη ψηφοφορία θεσμό.

Φέτος με τη βοήθεια του χρυσού χορηγού NIVEA MEN, προχωρήσαμε για 7η χρονιά στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των κορυφαίων. Στην ψηφοφορία με την μεγαλύτερη βαρύτητα στον ελληνικό αθλητισμό! Το καλύτερο; Η ενέργεια θα κορυφωθεί με τις ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων σε ένα εντυπωσιακό event με βραβεύσεις και πολλές εκπλήξεις!

Σε λίγες μέρες θα κάνουμε γνωστό, εκτός από τους νικητές των επτά κατηγοριών, και τους Hall of Famers οι οποίοι θα δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση του Gazzetta.

Gazzetta Awards

Οι χορηγοί

Το NIVEA MEN, η νούμερο ένα σειρά ανδρικής περιποίησης με προϊόντα ενυδάτωσης προσώπου, καθαρισμού προσώπου και after shaves, που όλοι οι άνδρες έχουν αγαπήσει, στηρίζει τον θεσμό ως Χρυσός Χορηγός και τη βοηθά να πάει ένα βήμα παραπέρα και να κατακτήσει την κορυφή της κορυφής. NIVEA MEN, λοιπόν, και «Κάθε μέρα ξεκινά με εσένα».

Η Garmin, το καταξιωμένο brand με τα state of the art τεχνολογικά προϊόντα και τα καλύτερα wearables και smartwatches, πιστή στο έργο της, στηρίζει έμπρακτα τους αθλητές αλλά και τους πρωταθλητές και προχωρά για τρίτη χρονιά χέρι χέρι με το μεγαλύτερο αθλητικό site στην ψηφοφορία με τη μεγαλύτερη βαρύτητα στον χώρο!

H Novibet, κορυφαία εταιρεία στον κλάδο του online gaming, με προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας που την κατατάσσουν μεταξύ των πιο αξιόλογων παρόχων ψυχαγωγίας, επιβεβαιώνει με κάθε τρόπο τη δυναμική της παρουσία ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος. Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας The GiANT Heart, σχεδιάζει και υλοποιεί σημαντικές δράσεις κοινωνικής προσφοράς, ενώ παράλληλα υποστηρίζει τα Gazzetta Awards, προσφέροντας με συνέπεια ενίσχυση σε κάθε σημαντική πρωτοβουλία στον χώρο του αθλητισμού.

Οι κάλπες έκλεισαν, αλλά τα καλύτερα τώρα έρχονται...

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!