Η μεγάλη ψηφοφορία των Gazzetta Awards by NIVEA MEN συνεχίζεται

Η μεγάλη ψηφοφορία των Gazzetta Awards by NIVEA MEN συνεχίζεται

Λίγες μέρες έμειναν για να κλείσει η μεγαλύτερη ετήσια αθλητική ψηφοφορία που γίνεται στην Ελλάδα. Τα Gazzetta Awards by NIVEA MEN διοργανώνονται για 7η συνεχόμενη χρονιά και... τρέχουν σε ρυθμούς ρεκόρ. Θυμίζουμε πως πέρσι οι «κάλπες» έκλεισαν με 120.699 ψήφους!

Όλη η ελληνική αθλητική κοινότητα έχει ποστάρει στα social media τις επιλογές της, ενώ πολλοί αθλητές που είναι υποψήφιοι ζητούν τη στήριξη των αναγνωστών για να κερδίσουν μία από τις πιο σημαντικές διακρίσεις, αν όχι την σημαντικότερη: την ανάδειξή τους στην κορυφή από το κοινό. Την ανάδειξή τους μέσα από τη μεγαλύτερη αθλητική κοινωνία αναγνωστών στην Ελλάδα, αυτή του Gazzetta.

Το ντέρμπι συνεχίζεται σε τέσσερις κατηγορίες και ειλικρινά μία ψήφος μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα. Ας είναι η δική σου λοιπόν!

Στην κατηγορία του Αθλητή της Χρονιάς γίνεται μεγάλη μάχη. Ενας πρωταθλητής NBA και MVP των τελικών με δύο χρυσούς Ολυμπιονίκες κοντράρονται και η διαφορά τους είναι μικρή. Αν ο Αθλητής της Χρονιάς είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Μίλτος Τεντόγλου ή ο Στέφανος Ντούσκος θα το κρίνεις εσύ και έχεις δύο μέρες για να ψηφίσεις.

Λεπτές είναι οι ισορροπίες και σε όσα αφορούν τις κατηγορίες «Fair Play», «Ομάδα της Χρονιάς» και «Ποδοσφαιριστής της Χρονιάς». Σε ό,τι αφορά αυτή του «Fair Play» πέντε υποψηφιότητες συγκεντρώνουν πιθανότητες να πάρουν την πρωτιά. Για τέτοιες ισορροπίες λέμε…

Το βραβείο της καλύτερης ομάδας έχει φαβορί, αλλά από πίσω «τρέχουν» δύο αουτσάιντερ και έχουν πάρει φόρα. Τέλος, τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών κυνηγούν την κορυφή των Gazzetta Awards by NIVEA MEN.

Σε δύο εβδομάδες πολλά μπορούν να αλλάξουν. Μπες στην ψηφοφορία και καθόρισε το αποτέλεσμα.

Η ψηφοφορία θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 19 Ιανουαρίου, οπότε όλα μπορούν να αλλάξουν.

Το NIVEA MEN, η νούμερο ένα σειρά ανδρικής περιποίησης με προϊόντα ενυδάτωσης προσώπου, καθαρισμού προσώπου και after shaves, που όλοι οι άνδρες έχουν αγαπήσει, στηρίζει τη μεγάλη ψηφοφορία ως Χρυσός Χορηγός και τη βοηθά να πάει ένα βήμα παραπέρα και να κατακτήσει την κορυφή της κορυφής. NIVEA MEN, λοιπόν, και «Κάθε μέρα ξεκινάει με εσένα».

Η Garmin, το καταξιωμένο brand με τα state of the art τεχνολογικά προϊόντα και τα καλύτερα wearables και smartwatches, πιστή στο έργο της, στηρίζει έμπρακτα τους αθλητές αλλά και τους πρωταθλητές και προχωρά για τρίτη χρονιά χέρι χέρι με το μεγαλύτερο αθλητικό site στην ψηφοφορία με τη μεγαλύτερη βαρύτητα στον χώρο!

H Novibet, κορυφαία εταιρεία στον κλάδο του online gaming, με προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας που την κατατάσσουν μεταξύ των πιο αξιόλογων παρόχων ψυχαγωγίας, επιβεβαιώνει με κάθε τρόπο τη δυναμική της παρουσία ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος. Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας The GiANT Heart, σχεδιάζει και υλοποιεί σημαντικές δράσεις κοινωνικής προσφοράς, ενώ παράλληλα υποστηρίζει τα Gazzetta Awards, προσφέροντας με συνέπεια ενίσχυση σε κάθε σημαντική πρωτοβουλία στον χώρο του αθλητισμού.

Το ματς συνεχίζεται.

gfhs