Sharing is Caring: Το Gazzetta κάνει... bid, για καλό σκοπό!

Sharing is Caring: Το Gazzetta κάνει... bid, για καλό σκοπό!

Αν είχες τη δυνατότητα να διεκδικήσεις ένα προσωπικό αντικείμενο του αγαπημένου σου αθλητή, ποιο θα ήταν αυτό; 11 συντάκτες του Gazzetta απαντούν.

Η αλήθεια είναι πως, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, από παιδιά είχαμε την πετριά με τον αθλητισμό. Γι' αυτό, άλλωστε, η μοίρα μας έφερε και στο Νο1 μεγαλύτερο αθλητικό site της χώρας, το Gazzetta.

Από μικροί και μικρές, αυτό που ονειρευόμασταν πάντα ήταν να είχαμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε ένα αντικείμενο από τον αγαπημένο μας αθλητή ή την αγαπημένη μας αθλήτρια. Ή ακόμα και από την αγαπημένη μας ομάδα γενικότερα. Και αυτό που θα το έκανε ξεχωριστό, θα ήταν να έχει και την υπογραφή του επάνω.

Γενική


Το "Sharing is Caring" ήρθε για να κάνει αυτή την επιθυμία πολλών πραγματικότητα. Η μεγαλύτερη αθλητική online δημοπρασία είναι γεγονός και πραγματοποιείται ως τις 10 Δεκεμβρίου από το πολυβραβευμένο event αθλητικού τουρισμού Navarino Challenge, το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην Costa Navarino, με τη βοήθεια της ActiveMedia Group και σε συνεργασία με το Sports Management Society, του κορυφαίου ιδιωτικού εκπαιδευτικού ιδρύματος της χώρας, Deree - Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος.

Σε αυτή τη σπουδαία πρωτοβουλία, ο καθένας έχει την ευκαιρία να κάνει bid σε πάνω από 50 αντικείμενα αθλητών και ομάδων της Ελλάδας και του εξωτερικού, τα οποία διατίθενται στη No1 πλατφόρμα δημοπρασιών του Charity Idols. Ο σκοπός καλός και σημαντικός, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη κι ενίσχυση 10 μη κερδοσκοπικών οργανισμών.

Κι εμείς στο Gazzetta επιλέξαμε το αντικείμενο που θα κάναμε bid κι εξηγούμε το λόγο!

Φανέλα Παναθηναϊκού (Χατζηγιοβάνης) - Κώστας Ζάλιαρης

Φανέλα Παναθηναϊκού
Photo Credits: Χρήστος Λώλος


Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης «εκπροσωπεί» τον Παναθηναϊκό σε αυτό τον υπέροχο σκοπό και με την υπογεγραμμένη φανέλα του γίνεται αρωγός της μεγάλης πρωτοβουλίας, που έχει στόχο να στηρίξει 10 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς της χώρας.

Ο 24χρονος άσος του Παναθηναϊκού είναι από τους διακριθέντες της φετινής σεζόν για τους «πράσινους» υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μάλιστα, έχει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, προέρχεται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου και επειδή... Sharing is Caring, η φανέλα του είναι εδώ και διαθέσιμη στη No1 πλατφόρμα δημοπρασιών του Charity Idols!

Κάνε bid ΕΔΩ τη φανέλα του Τάσου Χατζηγιοβάνη

Φανέλα ΑΕΚ (Αραούχο) - Γιώργος Τσακίρης

Τσακίρης
Photo Credits: Χρήστος Λώλος


Συνιστά τουλάχιστον προνόμιο και προφανώς μεγάλη επιθυμία να πάρει κανείς στα χέρια του τη φανέλα του Σέρχιο Αραούχο! Το αγαπημένο «11» της ΑΕΚ έχει ξανά την... πλάτη που τού αξίζει, μετά την εποχή Ντέμη Νικολαΐδη. Επιπλέον, και πλην του λατρεμένου «Τσίνο» (και της υπογραφής του), υπάρχουν οι υπογραφές των ποδοσφαιριστών της «Ένωσης», που απογειώνουν την αξία της – ούτως ή άλλως – υπέροχης φανέλας με την πιο εντυπωσιακή διχρωμία, την κιτρινόμαυρη!

Μα, το πιο σημαντικό είναι ο σκοπός, ο οποίος είναι όχι απλά καλός, αλλά ιερός! Να έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις την φανέλα της αγαπημένης σου ομάδας, του ποδοσφαιριστή – λατρεία για τον κόσμο της ΑΕΚ και ταυτόχρονα να προσφέρεις; Αναμφισβήτητα, καλύτερα δεν γίνεται!

Κάνε bid ΕΔΩ τη φανέλα του Σέρχιο Αραούχο

Φανέλα Ολυμπιακού (Ελ Αραμπί) - Κωνσταντίνος Μελάγιες

Μελάγιες
Photo Credits: Χρήστος Λώλος


Η πλευρά της κοινωνικής προσπάθειας είναι πάντα όμορφη, ωστόσο, όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο μεγαλύτερη είναι και η λάμψη της! Σε μία κορυφαία δημοπρασία, θέση έχουν μόνο οι κορυφαίοι και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ο βασικός πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Αξίζει η συμμετοχή σας στη δημοπρασία "Sharing is Caring", για να αποκτήσετε τη φανέλα του Μαροκινού σέντερ φορ του Ολυμπιακού, η οποία είναι γεμάτη υπογραφές από τους πρωταθλητές Ελλάδας! Ποιος, άλλωστε, δεν θα την ήθελε;

Κάνε bid ΕΔΩ τη φανέλα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί

Φανέλα Παναθηναϊκού (Διαμαντίδης) - Γιώργος Μυλωνάς

Μυλωνάς
Photo Credits: Χρήστος Λώλος


Με τον Διαμαντίδη στο παρκέ ήξερες ότι μπορούσες να κερδίσεις οποιονδήποτε αντίπαλο! Από την "Dream Team" με Κόμπε και Λεμπρόν σε ημιτελικό Mundobasket, μέχρι την Μπαρτσελόνα στα playoffs της EuroLeague, κι ας ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης, είχες χάσει τον πρώτο αγώνα της σειράς και ήξερες πως είχες... χειρότερη ομάδα! Η ασφάλεια και η ηρεμία που μετέδιδε στους συμπαίκτες του και στον πάγκο περνούσε και στο κοινό και ξέραμε ότι ακόμα και αν όλα πήγαιναν στραβά, ο Διαμαντίδης θα έβρισκε κάποιον μαγικό τρόπο, που για αυτόν ήταν ο πιο φυσικός στον κόσμο, και θα έφερνε το παιχνίδι στα μέτρα του.

Το να έχω την φανέλα του να κοσμεί κάποιο τοίχο του σπιτιού μου, είναι ο μικρότερος φόρος τιμής που μπορώ να αποδώσω σε ένα παίκτη που μας έχει προσφέρει τόσες χαρές σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Αν τη θέλεις κι εσύ στον δικό σου τοίχο, κάνει bid στη δημοπρασία του "Sharing is Caring"!

Κάνε bid ΕΔΩ τη φανέλα του Δημήτρη Διαμαντίδη

Μπλούζα με υπογραφή Μαρίας Σάκκαρη - Κατερίνα Καλού

Κατερίνα
Photo Credits: Χρήστος Λώλος


Η Σάκκαρη πλέον «σερβίρει» ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου τένις. Αυτό είναι γνωστό σε όλους – ακόμη και σε εκείνους που καταλαβαίνουν το μέτρημα των πόντων μόνο στο tie break. Είναι η αθλήτρια που έδωσε το πιο δυναμικό «παρών» στις μεγαλύτερες διοργανώσεις του 2021 και έφτασε με την αξία της μέχρι τους ημιτελικούς του Roland Garros, του US Open και των WTA Finals.

Τη χρονιά αυτή, η Μαρία Σάκκαρη μπήκε στο κλειστό κλαμπ των κορυφαίων αθλητριών και πάτησε για τα καλά το πόδι της στο top 10. Αυτή είναι, λοιπόν, η ιδανική περίοδος για να αποκτήσεις μια υπογεγραμμένη εμφάνισή της, καθώς όλα δείχνουν πως ακόμη και η πρώτη θέση απέχει μόλις μερικά σετ.

Οπότε το θέμα στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είναι ποιος θα ήθελε μια μπλούζα από το νούμερο 6 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά ποιος δεν θα την ήθελε! Σε αυτή τη δημοπρασία στο Charity Idols, άλλωστε, ποντάρεις στην κορυφή, ποντάρεις στο μότο "Sharing is Caring" και το καλύτερο; Ποντάρεις στη βοήθεια για εκείνους που τη χρειάζονται. Και αυτό είναι μάλλον το πιο κρίσιμο match point του 2021.

Κάνε bid ΕΔΩ την μπλούζα της Μαρίας Σάκκαρη

Φανέλα Εθνικής (Γιαννάκης) - Αντώνης Καλκαβούρας

Καλκαβούρας
Photo Credits: Δώρα Δημητρίου


Δεν είναι δύσκολο να αναλογιστεί κανείς το... βάρος της γαλανόλευκης φανέλας με το Νο 6. Πολύ απλά, γιατί έχουμε να κάνουμε με το πιο «βαρύ» όνομα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Τι είναι η Εθνική ομάδα μπάσκετ, άλλωστε; Μεταξύ άλλων, σίγουρα το πάθος, η αυταπάρνηση και η αγάπη για το εθνόσημο του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο «δράκος» την τίμησε 351 φορές σε επίπεδο ανδρών και 411 αν συνυπολογίσουμε και τις μικρότερες Εθνικές ομάδες, για σχεδόν 22 συναπτά χρόνια, οπότε δεν χρειάζονται πολλά περισσότερα, για να συνειδητοποιήσει κανείς την αξία της και να θέλει να την αποκτήσει και να την κρατήσει στα χέρια του για πάντα!

Κάνε bid ΕΔΩ τη φανέλα του Παναγιώτη Γιαννάκη

Φανέλα ΠΑΟΚ με υπογραφές παικτών - Αιμιλία Χονδρογιάννη

Αιμιλία
Photo Credits: Δώρα Δημητρίου


«ΠΑΟΚ στα εύκολα, ΠΑΟΚάρα στα δύσκολα», γράφει ένα τοίχος με μαύρο σπρέι πλάι στην είσοδο της πολυκατοικίας μου. Αυτή η φράση περικλείει την φιλοσοφία της ομάδας τις περισσότερες χρονιές, μιας και σχεδόν καμία δεν ήταν εύκολη για τον ΠΑΟΚ. Μπορεί ο «δικέφαλος του Βορρά» να έφτασε στην κατάκτηση του double πριν μερικά χρόνια και με την επιστροφή του Λουτσέσκου στον πάγκο της ομάδας να πιστέψαμε πως κάτι καλό θα συμβεί ξανά, ωστόσο η φετινή σεζόν δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς. Δεν πειράζει.

Όσοι αγαπούν την ομάδα θα είναι για άλλη μια χρονιά στα δύσκολα πλάι της. Όπως θα είναι και πλάι στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη διεκδικώντας τη συγκεκριμένη φανέλα του ΠΑΟΚ, που φέρει τις υπογραφές των παικτών, μέσω της δημοπρασίας ''Sharing is Caring''.

Κάνε bid ΕΔΩ τη φανέλα του ΠΑΟΚ

Γάντι με υπογραφή Μάικ Τάισον - Παναγιώτης Δαλαταριώφ

Δαλαταριώφ
Photo Credits: Χρήστος Λώλος 


Τί θα έδινες για να έχεις στο σαλόνι σου το γάντι του ανθρώπου που μέτρησε 37 σερί αγώνες αήττητος; Για τον άνθρωπο, που σε 58 μάχες πάνω στο ρινγκ, ηττήθηκε μόλις 6; Για τον άνθρωπο, που το όνομά του είναι συνώνυμο της λέξης «θρύλος». Με τα πάθη του, την τρέλα του, την αγάπη του για την πυγμαχία, ο Μάικ Τάισον είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ανθρώπους στον πλανήτη!

Τώρα, έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις ένα υπογεγγραμένο από τον ίδιο γάντι, παίρνοντας μέρος σε ένα κορυφαίο φιλανθρωπικό γεγονός. Εκείνος που θα καταφέρει να το αποκτήσει, θα έχει λίγη από την αύρα του τεράστιου Τάισον. Θα έρθει - έστω και νοερά - πιο κοντά με τη στιγμή, όπου επιτέθηκε και δάγκωσε το αυτί του Εβάντερ.

Ο Τάσον, όμως, δεν είναι μόνο λάθη και... παρανοϊκές συμπεριφορές. Είναι το «παιδί δυναμίτης» ή αλλιώς ο «σιδερένιος Μάικ». Είναι αυτός που στο ρεκόρ 22-0, οι 21 νίκες ήταν με νοκ άουτ! Δεν είναι υπερβολικό που το Sky Sports τον έχει περιεγράψει ως τον «πιο άγριο πυγμάχο που έχει μπει ποτέ σε ρινγκ». Η αλήθεια είναι πως για ένα οποιοδήποτε αυθεντικό αξεσουάρ που φέρει την υπογραφή του, το ποσό που μπορεί να δοθεί δεν έχει ταβάνι. Και χωρίς αμφισβήτηση, όποιος το κατακτήσει θα γίνει μέρος του θρύλου που έχει χτίσει!

Κάνε bid ΕΔΩ το γάντι του Μάικ Τάισον

Μπάλα με υπογραφή Νίκου Γκάλη - Κάτια Πετροπούλου

Κάτια
Photo Credits: Χρήστος Λώλος


«Τι την έκανε την μπάλα ο Θεός;». Ένα από τα σλόγκαν του ελληνικού μπάσκετ που έχει γράψει ιστορία και αγαπήθηκε όσο κανένα, καθώς δηλώνει ακόμα και σήμερα τη λατρεία που υπάρχει προς το πρόσωπο του Νίκου Γκάλη! Ο «γκάνγκστερ» είναι ο παίκτης που μεγάλωσε γενιές και γενιές. Ακόμα κι εμάς, κι ας μην τον έχουμε ζήσει, όπως οι μεγαλύτεροι. Και μόνο το να πατάς το όνομά του στο YouTube και να βλέπεις τα κατορθώματά του ή να googlάρεις το όνομά του, για να διαβάζεις ιστορίες, νιώθεις δέος και καταλαβαίνεις γιατί ήταν ο... φόβος κι ο τρόμος των αντιπάλων!

Εμείς, μπορεί να μην καταφέραμε να... στριφογυρίσουμε την μπάλα στο δάχτυλό μας τόσο καλά, όσο εκείνος, λίγο πριν από το τέλος του προημιτελικού Κυπέλλου 1988 με τον ΠΑΟΚ, αλλά είχαμε την χαρά να περάσουμε λίγες ώρες με την «πορτοκαλί θεά» που υπέγραψε ο ίδιος ο... Θεός με τα χέρια του! Κι εσύ, μπορείς μαζί της να δώσεις την καλύτερη «πάσα» της ζωής σου, συμμετέχοντας στην μεγαλύτερη αθλητική online δημοπρασία! Άλλωστε, είναι γνωστό πως με μια πάσα, γίνονται χαρούμενοι περισσότεροι!

Κάνε bid ΕΔΩ την μπάλα του Νίκου Γκάλη

Φανέλα Εθνικής (Καραγκούνης) - Νίκος Αθανασίου

Αθανασίου
Photo Credits: Δώρα Δημητρίου


Πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας, ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου! Μια φανέλα με το «10» στην πλάτη, το όνομά του και η υπογραφή του.

Θέλετε κι άλλους λόγους για να κάνετε δική σας την φανέλα του Γιώργου Καραγκούνη; Αν όχι, τότε μπορείτε να γίνεται ένας σημαντικός κρίκος στην «αλυσίδα» αγάπης της μεγαλύτερης αθλητικής online δημοπρασίας "Sharing is Caring" και να βάλετε τον «Κάρα» κορνίζα στον τοίχο σας!

Κάνε bid ΕΔΩ τη φανέλα του Γιώργου Καραγκούνη

Φανέλα Εθνικής (Αντετοκούνμπο) - Σταυρούλα Μουστακάτου

Σταυρούλα
Photo Credits: Δώρα Δημητρίου


O Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το πρόσωπο που έκανε πασίγνωστη την Ελλάδα, όταν βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου με τους Μιλγουόκι Μπακς! Ένα δαχτυλίδι που θα ζήλευαν πολλοί, μία υπέρλαμπρη πορεία που συνοδεύεται με ένα και μόνο «Freak» και η συνέχεια έπεται. Ένας παίκτης, που δεν διακρίνεται μόνο για τα αγωνιστικά του προσόντα, αλλά και για το κοινωνικό και φιλανθρωπικό του έργο.

Ποιος, λοιπόν, δεν θα ήθελε την φανέλα της «γαλανόλευκης» με το πιο διάσημο «34» αυτή τη στιγμή του πλανήτη; Κάντε τη δική σας γιατί ο σκοπός είναι καλός!

Κάνε bid ΕΔΩ τη φανέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Photo Credits: Χρήστος Λώλος, Δώρα Δημητρίου