Οι Black Friday προσφορές του PlayStation που δεν πρέπει να χάσεις

Οι Black Friday προσφορές του PlayStation που δεν πρέπει να χάσεις

Black Friday σημαίνει προσφορές και το gaming δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός. Το PlayStation συμμετέχει και φέτος και έχει ετοιμάσει πολλές και σημαντικές προσφορές σε τίτλους για τα PS4 και PS5 και στην 12μηνη συνδρομή του PS Plus.

Υπηρεσία PS Plus

Για εκείνους που δεν είναι συνδρομητές ή που πολύ απλά απολαμβάνουν ήδη την υπηρεσία και θέλουν να την επεκτείνουν για 12 επιπλέον μήνες, το PlayStation προσφέρει την 12μηνη Συνδρομή στην υπηρεσία PS Plus σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή, μειωμένη κατά 33%! Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι PS4 και PS5 μπορούν να κάνουν δικό τους ένα 12μηνο πρόσβασης σε όλα τα προνόμια κάθε μήνα που είναι:

- Τα δωρεάν games κάθε μήνα για να επεκτείνετε τη συλλογή σας με νέα παιχνίδια PS4, καθώς και με τίτλους PS5 που προστίθενται διαρκώς.
- Η πρόσβαση στο online multiplayer των παιχνιδιών για να μπορείτε να διασκεδάζετε με φίλους σας διαδικτυακά
- Τα 100GB αποθηκευτικού χώρου στο cloud, έτσι ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση και από παντού στα save files σας
- Οι αποκλειστικές προσφορές που «τρέχουν» μόνο για τα μέλη στο PlayStation Store και κάποιες φορές οι έξτρα εκπτώσεις σε ήδη υπάρχουσες μειωμένες τιμές.

Αποκτήστε τώρα 12μηνη συνδρομή PS Plus στην τιμή των €39,99

......

Games για κάθε γούστο

Πέραν της συνδρομής, μπορείτε να απολαύσετε πολλά παιχνίδια για τα PS4 και PS5, με μια γκάμα που καλύπτει κάθε γούστο. Συνολικά, πάνω από 390 αντικείμενα είναι ήδη τοποθετημένα στα ηλεκτρονικά ράφια του PlayStation Store, αλλά και των καταστημάτων λιανικής, έτσι ώστε να εμπλουτίσετε με κάθε τρόπο τη βιβλιοθήκη σας σε last και new-gen κονσόλες. Βρείτε μερικές μοναδικές προσφορές που "τρέχουν" αυτήν την περίοδο και ετοιμαστείτε για αγορές!

FIFA 22

Το νεότερο ποδοσφαιρικό παιχνίδι της EA Sports είναι σίγουρα από τα πιο εμπορικά παιχνίδια και η Sony τα προσφέρει σε μειωμένη τιμή στο πλαίσιο της Black Friday. Με την υποστήριξη του Football, το EA SPORTS FIFA 22 ανεβάζει επίπεδο στο παιχνίδι, με την πρωτοποριακή τεχνολογία HyperMotion επόμενης γενιάς που αναβαθμίζει κάθε στιγμή στο γήπεδο και ομαλοποιεί τις κινήσεις κάθε χαρακτήρα. Το HyperMotion ενσωματώνει προηγμένα δεδομένα πλήρους ομάδας mocap και μηχανική εκμάθηση για να αναβαθμίσει το gameplay σε κάθε αγώνα στο FIFA 22, αξιοποιώντας τη δύναμη των κονσολών επόμενης γενιάς για να προσφέρει το πιο ρεαλιστικό, gameplay που έχει δημιουργηθεί ποτέ. Αποκτήστε σήμερα το νεότερο game της σειράς με €55,99 στο PS5 ή με €41,99 στο PS4.

NBA 2K22

Ο απόλυτος εξομοιωτής μπάσκετ είναι εδώ, κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες με πολλές βελτιώσεις και προσθήκες, ενώ εκμεταλλεύεται και τις έξτρα λειτουργίες νέας γενιάς στο PS5. Με την καλύτερη οπτική παρουσίαση στην κατηγορία και το πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης που κάνει κάθε αγώνα πιο δύσκολο από ποτέ, αλλά και το ενημερωμένο ρόστερ και ιστορικές ομάδες, το παιχνίδι δεν ήταν ποτέ πιο πραγματικό και ολοκληρωμένο από το NBA 2K22. Νιώσε την ενέργεια του πλήθους, την ένταση του αγώνα και την ατελείωτη ψυχαγωγία ενός από τα πιο συναρπαστικά αθλητικά προϊόντα στο gaming σήμερα. Αποκτήστε το σήμερα για PS5 με €37,49 ή για PS4 για €34,99.

Far Cry 6

Πόσο εύκολο είναι να μπείτε στην ομάδα της αντίστασης και να ρίξετε το καθεστώς του Άντον Καστίγιο; Το Far Cry 6 είναι το νεότερο παιχνίδι της σειράς και έχει αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια για τον ανοιχτό του κόσμο και το πολύ διασκεδαστικό gameplay. Η περιοχή της Γιάρα βρίσκεται στην καρδιά της Καραϊβικής, είναι ένας τροπικός παράδεισος, αλλά φαίνεται σαν να έμεινε παγωμένος στο χρόνο. Ολόκληρηες δεκαετίες οικονομικών κυρώσεων έχουν καταστρέψει το έθνος, αφήνοντάς το φτωχό και διχασμένο και να ακολουθεί τυφλά τις εντολές του Anton. Κάποιοι, μάλιστα, φτάνουν να υποτάσσονται στο όνομα της αποκατάστασης του παραδείσου. Καθώς η βαρβαρότητα φτάνει στα όρια, η οργή ξεκινά και η φωτιά της εξέγερσης ανάβει σε ολόκληρη τη χώρα. Αποκτήστε τώρα την Standard Edition για PS4 και PS5 στα €48,99 ή την Gold Edition για PS4 και PS5 και ξεκινήστε την επανάσταση.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Το πιο νέο μέρος της σειράς Ratchet & Clank είναι εδώ και κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα στη χρονιά. Το Ratchet & Clank: Rift Apart παίρνει όλα τα χαρακτηριστικά της σειράς και τα εμπλουτίζει με ταχύτατους χρόνους φορτώματος, επιλογές για άμεση μετάβαση σε διάφορα σημεία του επιπέδου -μέσω των Rifts- και εκπληκτική ποιότητα εικόνας και χρωμάτων. Ταξιδέψτε ανάμεσα στις διαστάσεις με τον Ratchet και τον Clank καθώς έρχονται αντιμέτωποι με έναν σατανικό αυτοκράτορα από μια άλλη πραγματικότητα. Πηδήξτε από τον έναν γεμάτο δράση κόσμο στον άλλον και ακόμα πιο πέρα με ταχύτητες που κόβουν την ανάσα – και όλα αυτά με εντυπωσιακά γραφικά και ένα εξωφρενικό οπλοστάσιο – καθώς οι δύο διαγαλαξιακοί τυχοδιώκτες προσγειώνονται στην κονσόλα PS5. Αποκτήστε τώρα την απλή έκδοση στα €59,99 ή την Digital Deluxe έκδοση στα €70,19.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

O Spider-Man έχει συνοδεύσει τα τελευταία χρόνια τις κονσόλες PlayStation και το Miles Morales έδειξε με τον καλύτερο τρόπο το πως μπορεί να πάει στην επόμενη γενιά η σειρά. Ο τίτλος συνόδευσε το λανσάρισμα του PS5, ενώ κυκλοφόρησε και για το PS4, προσφέροντας περισσότερες ώρες δράσης και πολλές αποστολές. O έφηβος Μάιλς Μοράλες προσαρμόζεται στο νέο του σπίτι ενώ ακολουθεί τα βήματα του μέντορά του, Πίτερ Πάρκερ, ως ο νέος Σπάιντερ-Mαν. Αλλά όταν μία νέα μεγάλη σύγκρουση για την εξουσία απειλεί να καταστρέψει το νέο του σπίτι, ο επίδοξος ήρωας καταλαβαίνει ότι με μεγάλη δύναμη, έρχεται και μεγάλη ευθύνη. Για να σώσει τη Νέα Υόρκη της Marvel, ο Μάιλς πρέπει να γίνει ο Σπάιντερ-Mαν και να τα δώσει όλα. Αποκτήστε το σήμερα στην απλή έκδοση για το PS4 και το PS5 με €40,19 ή την Ultimate Edition για το PS4 και το PS5 με €59,99.

Ghost of Tsushima: Director’s Cut

To Ghost of Tsushima κατάφερε να ξεχωρίσει από την ημέρα που κυκλοφόρησε στο PS4 και άφησε εποχή με τα μοναδικά γραφικά του και την απίστευτη ατμόσφαιρα που στέλνει τους παίκτες στην Ιαπωνία των Σαμουράι. Ανακαλύψτε τα κρυμμένα μεγαλεία της Τσουσίμα σε αυτήν την περιπέτεια δράσης ανοικτού κόσμου από τη Sucker Punch Productions και τα PlayStation Studios. Χαράξτε ένα νέο μονοπάτι και διεξάγετε έναν αντισυμβατικό πόλεμο για την απελευθέρωση της Τσουσίμα. Προκαλέστε αντιπάλους με το κατάνα σας, γίνετε δεξιοτέχνες του τόξου και εξουδετερώστε απειλές από μακριά, αναπτύξτε στρατηγικές απόκρυψης για να αιφνιδιάζετε τους εχθρούς σας και εξερευνήστε τη νέα ιστορία της Νήσου Ίκι. Μπορείτε να αποκτήσετε το παιχνίδι σε προσφορά Black Friday για το PS4 στα €49,69 (από τα ενημερωμένα καταστήματα λιανικής) ή για το PS5 στα €59,99.

Death Stranding: Director’s Cut

Η πιο πρόσφατη δημιουργία του Hideo Kojima, έρχεται με ακόμη περισσότερο περιεχόμενο, νέα gadgets, νέο υλικό και πάρα πολλές βελτιώσεις. Η έκδοση του PS5 έρχεται με εξαιρετική απόδοση στα γραφικά και κερδίζει τις εντυπώσεις από τα πρώτα λεπτά. Στο μέλλον, ένα μυστηριώδες συμβάν γνωστό ως Death Stranding άνοιξε μια πόρτα ανάμεσα στους ζωντανούς και τους νεκρούς, οδηγώντας στην είσοδο φρικτών πλασμάτων από τον άλλον κόσμο στον κατεστραμμένο κόσμο που ταλανίζεται από μια ρημαγμένη κοινωνία. Ως Sam Bridges, η αποστολή σας είναι να φέρετε την ελπίδα στην ανθρωπότητα συνδέοντας τους τελευταίους επιζώντες μια αποδεκατισμένης Αμερικής. Μπορείτε να ενώσετε έναν κατακερματισμένο κόσμο με ένα βήμα κάθε φορά; Αποκτήστε το στην απλή έκδοση με €39,99 ή στην Digital Deluxe έκδοση με €49,79.

The Last of Us: Part II

Η απόλυτη περιπέτεια, ένα μαγικό ταξίδι, ένα παιχνίδι που συγκέντρωσε διθυραμβικά σχόλια από κριτικούς σε όλο τον κόσμο. Βρισκόμαστε 5 χρόνια μετά το επικίνδυνο ταξίδι τους της Ellie και του Joel στις μετα-πανδημικές Ηνωμένες Πολιτείες και την νέα ζωή που προσπαθούν να ξεκινήσουν στο Τζάκσον. Η ζωή στην ακμάζουσα κοινότητα επιζώντων τους εξασφάλισε ηρεμία και σταθερότητα παρά τη συνεχή απειλή τόσο των μολυσμένων όσο και άλλων, πιο απελπισμένων επιζώντων. Όταν ένα βίαιο γεγονός διαταράσσει αυτήν την ηρεμία, η Ellie ξεκινά ένα ατέλειωτο ταξίδι με σκοπό να επαναφέρει τη δικαιοσύνη και να δώσει ένα τέλος. Καθώς καταδιώκει τους υπεύθυνους έναν προς έναν, έρχεται αντιμέτωπη με τις καταστροφικές φυσικές και συναισθηματικές επιπτώσεις των ενεργειών της. Το The Last of Us: Part II έρχεται σε μοναδική τιμή Black Friday για να το κάνετε δικό σας με μόλις €19,99 στο PS4.

God of War

Τέλος, ένα παιχνίδι που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή κανενός! Το God of War του PS4 με τα πολλά βραβεία από όλο τον κόσμο, είναι τώρα σε πιο προσιτή τιμή από ποτέ.Ο Κράτος είναι και πάλι πατέρας και ως μέντορας και προστάτης του Ατρέα, βρίσκεται απέναντι σε μία απρόσμενη ευκαιρία να υποτάξει την οργή που για χρόνια τον καθόριζε, ενώ βρίσκεται σε έναν πολύ επικίνδυνο κόσμο με τον γιο του. Με την εκδίκησή του ενάντια στους Θεούς του Ολύμπου να ανήκει πλέον στο παρελθόν, ο Κράτος ζει στο βασίλειο των θεών και των τεράτων της Σκανδιναβία. Σε αυτόν τον κόσμο καλείται να πολεμήσει για την επιβίωσή του και να διδάξει τον γιο του πώς να κάνει το ίδιο, αποφεύγοντας τα πολλά λάθη του παρελθόντος που έκανε ο ίδιος. Απολαύστε την ιστορία με ελληνικές φωνές και υπότιτλους, καθώς το παιχνίδι προσφέρεται απόλυτα προσαρμοσμένο στη γλώσσα μας. Κάντε το σήμερα δικό σας για να παίξετε σε PS4 και PS5 με μόλις €9,99 από όλα τα ενημερωμένα καταστήματα λιανικής.