Η κορυφαία 11άδα των δεύτερων ημιτελικών του Champions League

Η κορυφαία 11άδα των δεύτερων ημιτελικών του Champions League

Gazzetta team

Η μεγάλη ψηφοφορία για τους δεύτερους ημιτελικούς ολοκληρώθηκε. To αθλητικό site μαζί με το ULTREX MEN, το Νούμερο 1 ανδρικό σαμπουάν στον κόσμο (*Στοιχεία πωλήσεων σε όγκο-αξία σύνολο αγοράς, μετρήσεις Nielsen – περίοδος 12 μηνών λήγουσα 6/2020), που πλέον με την έκδοση ‘Legend by CR7’ φέρει και τη «σφραγίδα» του ΘΡΥΛΟΥ του ποδοσφαίρου, Cristiano Ronaldo, ανέδειξε την κορυφαία ενδεκάδα.

Οι αναγνώστες με ένα σύστημα 4-3-3, μπήκαν στο ειδικό template και ψήφισαν πατώντας πάνω στην αντίστοιχη θέση του γηπέδου που έχει σχεδιαστεί.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Οι καλύτεροι ήταν: Μεντί κάτω από τα δοκάρια, Γουόκερ, Ρούντιγκερ, Ρούμπεν Ντίας και Τσίλγουελ στην άμυνα, Καντέ, Ντε Μπρόινε, Γκουντογκάν στα χαφ και στην επίθεση οι Μαχρέζ, Μάουντ και Φόντεν.

Ο Πολ Πογκμπά τον είχε χαρακτηρίσει ως τον άνθρωπο με τα 15 πνευμόνια. Η Τσέλσι έγραψε μετά την πρόκριση επί της Ρεάλ πως το 76% της γης καλύπτεται από νερό και το υπόλοιπο από τον Ν'Γκολό Καντέ! Ο Γάλλος μέσος της Τσέλσι αναδείχθηκε σε δύο σερί ματς ο πολυτιμότερος του αγώνα. Και κόντρα στην Ρεάλ μάλιστα. Και γι' αυτό τον ψηφίσατε και ως Top Player των δεύτερων ημιτελικών του Champions League. Ο Βέρνερ με τον Μάουντ μπορεί να σκόραραν τα γκολ της νίκης, αλλά ο Καντέ ήταν αυτός που έκανε τα πάντα για την Τσέλσι. Δικαίως ο Γάλλος ψηφίστηκε από εσάς ως ο Top Player.

Στο 0-0 βγάζει αυτό που δεν βγαίνει στο σουτ του Μπενζεμά. Μετά το 1-0 του Βέρνερ βγάζει ξανά την κεφαλιά του Μπενζεμά. Ο τερματοφύλακας της Τσέλσι με μεγάλη διαφορά από τον Κουρτουά ήταν ο Top τερματοφύλακας των δεύτερων ημιτελικών μιας και συγκέντρωσε το 62% των ψήφων. Ακολούθησε ο Βέλγος της Ρεάλ που κρατούσε μόνος του την Βασίλισσα μέσα στο ματς (μέχρι να γίνει το 2-0) και τρίτος ο Εντερσον της Σίτι.

Πήρε το σκαλπ του Χάαλαντ με τη Ντόρτμουντ. Στον πρώτο ημιτελικό πήρε αυτό του Μπαπέ. Ε στον δεύτερο ημιτελικό με την Παρί πήρε και το σκαλπ του Νέιμαρ. Ο Ρούμπεν Ντίας είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος αμυντικός στον κόσμο (με τους Φαν Ντάικ και Ράμος τραυματίες) και εσείς τον ψηφίσατε ως τον κορυφαίο αμυντικό των δεύτερων ημιτελικών. Τον ακολούθησε ο Τσίλγουελ και τρίτος ο Αθπιλικούετα. Αμφότεροι της Τσέλσι.

Προφανώς από την στιγμή που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους θα ήταν και ο Top Mέσος. Ο Ν'Γκολό Καντέ άφησε πίσω του, τόσο τον Κέβιν Ντε Μπρόινε όσο και τον Ιλκάι Γκουντογκάν για να είναι ο κορυφαίος χαφ για τους δεύτερους ημιτελικούς του UEFA Champions League.

Κι εδώ τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα. Δηλαδή τι άλλο να έκανε ο Μαχρέζ. Σκόραρε μέσα στο Παρίσι το 2-1 για την Σίτι και στην ρεβάνς του Μάντσεστερ έβαλε και τα δύο γκολ για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα και φυσικά είναι ο Top επιθετικός συγκεντρώνοντας το 27% των ψήφων σας. Ακολούθησε ο Μέισον Μάουντ με 18% και τρίτος ήταν ο Φιλ Φόντεν με 16%.

Μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη ψηφοφορία.