Η κορυφαία 11άδα των πρώτων ημιτελικών του Champions League

Η κορυφαία 11άδα των πρώτων ημιτελικών του Champions League

Gazzetta team

Η μεγάλη ψηφοφορία για τους πρώτους ημιτελικούς ολοκληρώθηκε. To αθλητικό site μαζί με το ULTREX MEN, το Νούμερο 1 ανδρικό σαμπουάν στον κόσμο που πλέον με την έκδοση ‘Legend by CR7’ φέρει και τη «σφραγίδα» του ΘΡΥΛΟΥ του ποδοσφαίρου, Cristiano Ronaldo, ανέδειξε την κορυφαία ενδεκάδα.

Οι αναγνώστες με ένα σύστημα 4-3-3, μπήκαν στο ειδικό template και ψήφισαν πατώντας πάνω στην αντίστοιχη θέση του γηπέδου που έχει σχεδιαστεί.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Οι καλύτεροι ήταν: Κουρτουά τερματοφύλακας, Γουόκερ, Μαρκίνιος, Ντίας, Τσίλγουελ (στην άμυνα), Ντε Μπρόινε, Καντέ, Κρόος (στα χαφ) και Πούλισικ, Μπενζεμά, Μαχρέζ στην επίθεση.

Μετά από αρκετές εβδομάδες ο Top Player δεν θα είναι Κιλιάν Μπαπέ. Λογικό. Ο Γάλλος στον πρώτο ημιτελικό απλά δεν απείλησε πότε τον Έντερσον. Σε αντίθεση με τον άνθρωπο που κέρδισε την πρωτιά για τους ημιτελικούς της προηγούμενης εβδομάδας.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αναδείχθηκε Top Player από εσάς με τον Βέλγο να κάνει το 1-1 μέσα στο Παρίσι και στο τέλος να είναι και ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα στο Παρίσι.

Τοp τερματοφύλακας φυσικά ο Τίμπο Κουρτουά. Ο Βέλγος γκολκίπερ κάνει ίσως την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, είναι ο δεύτερος καλύτερος παίκτης της Ρεάλ φέτος (μετά τον Μπενζεμά) και ήταν αυτός που κρατούσε την «Βασίλισσα» στην αρχή του αγώνα με την Τσέλσι στην Μαδρίτη. Δεύτερος με μεγάλη διαφορά από τον Κουρτουά είναι ο Εντερσον της Σίτι κι ακολούθησαν οι Μεντί και Νάβας.

Συνεχίζει το εκπληκτικό του σερί ο Βραζιλιάνος. Ο Μαρκίνιος δεν μπόρεσε να κάνει κάτι στα γκολ της Σίτι στο Παρίσι αλλά η αλήθεια είναι πως δεν ήταν και μέσα στις φάσεις. Σκόραρε ακόμα ένα σπουδαίο γκολ για τον ίδιο και την Παρί που τελικά δεν έφτανε στην ομάδα του. Ακολούθησε στην δεύτερη θέση ο Γουόκερ της Σίτι και έκλεισε την τριάδα ο εκπληκτικός Ρούμπεν Ντίας.

Από τη στιγμή που ήταν ο Top Player της προηγούμενης εβδομάδας προφανώς και είναι ο top μέσος. Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έστω και οριακά πέρασε τον Ενγκολό Καντέ ο οποίος έκανε κι αυτός εκπληκτικό ματς μέσα στην Μαδρίτη κόντρα στην Ρεάλ. Στην τρίτη θέση των μέσων, ο Τόνι Κρόος, αφήνοντας εκτός 11αδας τους άλλους χαφ της Ρεάλ (Κασεμίρο και Μόντριτς).

Εδώ δεν υπήρχε σύγκριση. Ο Καρίμ Μπενζεμά με το εκπληκτικό γκολ που έβαλε κόντρα στην Τσέλσι άφησε ανοικτό τον ημιτελικό και ταυτόχρονα άφησε στην δεύτερη θέση τον Μαχρέζ, ο οποίος συγκέντρωσε το 20% των ψήφων. Στην τρίτη θέση ο Πούλισικ της Τσέλσι.

Μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη ψηφοφορία.