Πώς ψήφισαν οι συντάκτες για τους πρώτους ημιτελικούς του Champions League

Πώς ψήφισαν οι συντάκτες για τους πρώτους ημιτελικούς του Champions League

Gazzetta team

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ψηφοφορία για τους καλύτερους των καλύτερων είναι στο Gazzetta. To αθλητικό site, που βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά, παρουσιάζει την πιο εντυπωσιακή διαδραστική ενέργεια και αναζητά την κορυφαία ενδεκάδα της κάθε αγωνιστικής παρέα με το ULTREX MEN, το Νούμερο 1 ανδρικό σαμπουάν στον κόσμο που πλέον με την έκδοση ‘Legend by CR7’ φέρει και τη «σφραγίδα» του ΘΡΥΛΟΥ του ποδοσφαίρου, Cristiano Ronaldo.

Στην εντυπωσιακή custom πλατφόρμα του site, μπορείς να επιλέξεις τους παίκτες που ξεχώρισαν στην κάθε αγωνιστική του Champions League, να φτιάξεις τη δική σου ενδεκάδα και να καταχωρήσεις την ψήφο σου.

Αυτή τη φορά, οι συντάκτες έδωσαν τη δική τους εκδοχή για τους κορυφαίους των πρώτων ημιτελικών.

Η ενδεκάδα του Αντώνη Σαούλη

Μετρημένα κουκιά οι επιλογές μας. Φτάσαμε στα ημιτελικά του UEFA Champions League και στο τέρμα θα είναι ο Κουρτουά που έβγαλε το πλασέ του Βέρνερ. Στα στόπερ ο Ρούμπεν Ντίαζ της Σίτι ο οποίος εξαφάνισε τον Μπαπέ μαζί με τον Ρούντιγκερ που έκανε εξαιρετικό ματς μέσα στην Μαδρίτη. Στα μπακ θα βάλουμε τους δύο της Σίτι. Τον Γουόκερ και τον Ζοάο Κανσέλο.

Στα χαφ φυσικά θα είναι ο ανεπανάληπτος Ενγκολό Καντέ μαζί με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε ο οποίος έχει πάρει από το χεράκι την Σίτι για να την οδηγήσει στον τελικό του Champions League και τον Κασεμίρο ο οποίος προσπαθεί να μαζέψει ότι μπορεί στον άξονα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην επίθεση ο Πούλισικ της Τσέλσι ο οποίος με το γκολ που έβαλε δίνει μικρό προβάδισμα στην ομάδα του για πρόκριση, ο Μπενζεμά που κράτησε για ακόμη μια φορά την «Βασίλισσα» ζωντανή (και με γκολάρα) και φυσικά ο Μαχρέζ ο οποίος πέρασε την μπάλα μέσα από το τοίχος της Παρί για να δώσει μια σημαντική νίκη στη Σίτι.

H ενδεκάδα του Κώστα Τόπα

Ενδεκάδα με αρκετούς παίκτες της Ρεάλ και της Σίτι. Δύο ομάδες που ίσως δούμε να κοντράρουν τις δυνάμεις τους και στον φετινό τελικό του Champions League. Οπότε ξεκινάμε με τον Έντερσον κάτω από τα γκολπόστ.

Ο Βραζιλιάνος πορτιέρε της Σίτι μπορεί να έμεινε «άγαλμα» στην κεφαλιά του Μαρκίνιος, ωστόσο κατά την διάρκεια του αγώνα με καίριες επεμβάσεις κράτησε την ομάδα του «ζωντανή». Στην άμυνα έχουμε τους Κανσέλο, Ρούντιγκερ, Καρβαχάλ και Μαρκίνιος, με τον τελευταίο μάλιστα να συνδυάζει την πειστική του εμφάνιση με γκολ απέναντι στους «Πολίτες».

Στα χαφ οι δύο της Ρεάλ Μαδρίτης Τόνι Κρόος και Καζεμίρο μαζί με τον Ν'Γκολό Καντέ, ο οποίος «κατάπιε» χιλιόμετρα στον αγώνα με τους Μαδριλένους και δίκαια αναδείχθηκε και ο MVP της αναμέτρησης. Στην επίθεση, οι Καρίμ Μπενζεμά, Ραχίντ Μαχρέζ και Κρίστιαν Πούλισικ, οι οποίοι μάλιστα πέτυχαν πανέμορφα τέρματα για τις ομάδες τους.

Η ενδεκάδα του Παναγιώτη Δαλαταριώφ

Θα ξεκινήσουμε με την επίθεση. Με Πούλισικ, Μαχρέζ και Μπενζεμά στην τριάδα μας, δεν υπάρχει άμυνα να τους σταματήσει μέχρι την κατάκτηση της κούπας.

Βασικά, υπάρχει μία άμυνα αλλά είναι στην ομάδα μας. Καρβαχάλ και Τσίλντουελ στα μπακ θα παίρνουν όλη την πλευρά και θα τρέχουν ασταμάτητα. Ρούντιγκερ και Ρούμπεν Ντίαζ είναι απροσπέπαστροι κι αν κατά τύχη γίνει κάνα σουτ, ο Κουρτουά θα είναι εκεί να το βγάλει!

Με Καντέ στον άξονα θα έχουμε παίκτη επιπλέον πάντα. Ο Καζεμίρο μαζί του θα καταπίνει χιλιόμετρα και θα ελευθερώνει τον Ντε Μπρόινε για να δημιουργεί και ενίοτε να εκτελεί! Ομάδα με «βράχου», πνευμόνια και... κομπιουτεράκια!

Ψήφισε κι εσύ τη δική σου ενδεκάδα! Προλαβαίνεις.