Πώς ψήφισαν οι συντάκτες για τη ρεβάνς των 16 του Champions League

Πώς ψήφισαν οι συντάκτες για τη ρεβάνς των 16 του Champions League

Gazzetta team

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ψηφοφορία για τους καλύτερους των καλύτερων είναι στο Gazzetta. To αθλητικό site, που βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά, παρουσιάζει την πιο εντυπωσιακή διαδραστική ενέργεια και αναζητά την κορυφαία ενδεκάδα της κάθε αγωνιστικής παρέα με το ULTREX MEN, το Νούμερο 1 ανδρικό σαμπουάν στον κόσμο που πλέον με την έκδοση ‘Legend by CR7’ φέρει και τη «σφραγίδα» του ΘΡΥΛΟΥ του ποδοσφαίρου, Cristiano Ronaldo.

Στην εντυπωσιακή custom πλατφόρμα του site, μπορείς να επιλέξεις τους παίκτες που ξεχώρισαν στην κάθε αγωνιστική του Champions League, να φτιάξεις τη δική σου ενδεκάδα και να καταχωρήσεις την ψήφο σου.

Αυτή τη φορά, οι συντάκτες έδωσαν τη δική τους εκδοχή για τους κορυφαίους των πρώτων αγώνων της Φάσης των 16.

H 11αδα του Αντώνη Σαούλη

Ναι, ο Μεντί κράτησε για άλλον έναν αγώνα το μηδέν. Ομως ο Κέιλορ Νάβας εκμηδένισε όποια ελπίδα θα μπορούσε να έχει η Μπαρτσελόνα για τη μεγάλη ανατροπή στο Παρίσι. Κι αυτό γιατί λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο έπιασε το πέναλτι του Λιονέλ Μέσι.

Στην άμυνα κρατάμε τους δύο από την Πόρτο. Τον Ζαϊντού γι' αριστερό μπακ και τον Πέπε ο οποίος εκμηδένισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τορίνο. Παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος επέστρεψε στο Champions League με γκολ (έστω κι από το σημείο του πέναλτι) και δεξί μπακ μπαίνει ο Παβάρ της Μπάγερν Μόναχου.

Στα χαφ νομίζω είναι ξεκάθαρη η τριάδα μου. Ο Καντέ θυμίζει τον Καντέ που όλοι έχουμε αγαπήσει. Ήταν παντού, κρατούσε την Ατλέτικο μόνος του και φυσικά ήταν ο καλύτερος του αγώνα. Όπως ο καλύτερος του αγώνα ήταν και ο Μόντριτς στο Ρεάλ Μαδρίτης-Ατάλαντα. Όμως, ο καλύτερος όλων είναι ο Ολιβέιρα της Πόρτο ο οποίος πήρε από το... χεράκι τους Δράκους και τους πέρασε στα προημιτελικά.

Στην επίθεση μάλλον θα πρέπει να ξεκινάμε μόνιμα από τον Χάαλαντ. Αλλα δύο γκολ κόντρα στην Σεβίλλη από τον Νορβηγό. Στις πτέρυγες είναι ο Ζιγιέχ από την Τσέλσι και ο Μανέ από την Λίβερπουλ. Οι ομάδες τους νίκησαν, αμφότεροι σκόραραν οπότε μπαίνουν στην 11αδα.

Η 11αδα του Θοδωρή Βασίλη

Ο Κέιλορ Νάβας ήταν αυτός που ουσιαστικά κλείδωσε την πρόκριση για την Παρί με την απόκρουση στο πέναλτι του Μέσι, αφού σε διαφορετική περίπτωση στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα θα τα έπαιζε όλα για όλα. Στην άμυνα ο αρχηγός της Τσέλσι, Αθπιλικουέτα ήταν από τους κορυφαίους των «μπλε» με τον Ζοάο Κανσέλο αριστερά να δείχνει γιατί αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για τον Γκουαρντιόλα. Όσον αφορά στο αμυντικό δίδυμο, ένας Πέπε από τα παλιά μαζί με τον Ρούντιγκερ, ο οποίος εξαφάνισε τον Σουάρες, συμπληρώνουν την αμυντική τετράδα.

Στα χαφ ο Καντέ ήταν για άλλη μια φορά συγκλονιστικός κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, την ώρα που ο Φαμπίνιο με την επιστροφή του στο κέντρο της Λίβερπουλ έδωσε την ηρεμία που χρειαζόταν, ενώ ο Μόντριτς ξανά στους κορυφαίους σαν το παλιό καλό κρασί.

Τέλος, την επιθετική τριάδα αποτελούν ο Κιέζα ο οποίος σημείωσε δύο γκολ και κρατούσε μόνος του την Γιουβέντους στην μάχη της πρόκρισης, καθώς και ο Ζίγιεχ ο οποίος θύμισε τον παίκτη του Άγιαξ, με το θωρηκτό Χάαλαντ δικαιωματικά στην κορυφή της επίθεσης.

Η 11αδα του Κωνσταντίνου Ζάλιαρη

Ο Εντουάρντ Μεντί απλά συνεχίζει το βιολί του διατηρώντας το ένα clean sheet πίσω από το άλλο στην Τσέλσι. Η τετράδα της άμυνας ήταν... πολύ σίγουρη, με τον αρχηγό, Σέρχιο Ράμος να σκοράρει απέναντι στην Αταλάντα και τον Πέπε δίπλα του να έχει κάνει το παιχνίδι της ζωής του στην πρόκριση της Πόρτο κόντρα στην Γιουβέντους.

Δεξιά ο captain της Τσέλσι, Θέσαρ Αθπιλικουέτα για την τιμότητά του και αριστερά ο Έμερσον που σκόραρε στα 30'' από την είσοδό του στο ματς των «μπλε» με την Ατλέτικο.

Στα χαφ, ο Σέρτζιο Ολιβέιρα που οδήγησε την Πόρτο στον θρίαμβο επί της Γιουβέντους, ο Ενγκολό Καντέ που με τον Τούχελ στο Λονδίνο ξαναβρίσκει τον εξαιρετικό του εαυτό και μαζί τους τοποθετώ και τον Κέβιν Ντε Μπρόινε που πέτυχε τρομερό γκολ απέναντι στην Γκλάντμπαχ στη Βουδαπέστη.

Στην τριπλέτα της επίθεσης, ο Ζίγιεχ αριστερά έχοντας σκοράρει για πρώτη φορά στο «Στάμφορντ Μπριτζ», δεξιά ο Μοχάμεντ Σαλάχ που έφτασε στα 25 τέρματα και για τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Λίβερπουλ σκοράροντας και στα δυο ματς με τη Λειψία.

Στην κορυφή αξίζει να μπει ο Κιέζα για την προσπάθειά του κόντρα στην Πόρτο, δίχως όμως να εξασφαλιστεί η πρόκριση για την Γιουβέντους...

Ψήφισε κι εσύ τη δική σου ενδεκάδα! Προλαβαίνεις.