Η κορυφαία 11άδα της Φάσης των Ομίλων του Champions League

Η κορυφαία 11άδα της Φάσης των Ομίλων του Champions League

Gazzetta team

Το μεγάλο recap για τη Φάση των Ομίλων ολοκληρώθηκε. To αθλητικό site μαζί με το ULTREX MEN, το Νούμερο 1 ανδρικό σαμπουάν στον κόσμο που πλέον με την έκδοση ‘Legend by CR7’ φέρει και τη «σφραγίδα» του ΘΡΥΛΟΥ του ποδοσφαίρου, Cristiano Ronaldo, ανέδειξε την κορυφαία ενδεκάδα.

Οι αναγνώστες με ένα σύστημα 4-3-3, μπήκαν στο ειδικό template και ψήφισαν πατώντας πάνω στην αντίστοιχη θέση του γηπέδου που έχει σχεδιαστεί.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Οι καλύτεροι 11 λοιπόν ήταν: Νόιερ (τερματοφύλακας), Κουντέ (δεξί μπακ), Ντέιβις (αριστερό μπακ), Ντε Λιχτ και Ράμος (στόπερ), Καντέ, Κρόος και Μπρούνο Φερνάντες στα χαφ, Χάαλαντ, Λεβαντόφσκι και Κριστιάνο Ρονάλντο στην επίθεση.

Είναι από τις περιπτώσεις που ο παίκτης ξεχώρισε κι έκανε τα πάντα για την ομάδα του, αλλά η ομάδα του δεν τον βοήθησε. Ο Μπρούνο Φερνάντες ψηφίστηκε ως ο top player των ομίλων του Champions League, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να προκριθεί στην φάση των «16». Ο Πορτογάλος χαφ ήταν όντως εξαιρετικός (και) στο Champions League, αλλά πλέον θα κληθεί να δείξει την κλάση του στο Europa League.

Οριακά αλλά κορυφαίος. Ο Μάνουελ Νόιερ, λοιπόν, είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας για την φάση των ομίλων του Champions League. Εστω και οριακά είχε περισσότερες ψήφους από τον Γιαν Ομπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ στην 3η θέση ήταν ο Εντουαρντ Μεντί της Τσέλσι ο οποίος κατάφερε να σουλουπώσει την κακή εικόνα που είχε δώσει ο Κεπα στα γκολποστ των Λονδρέζων.

Χωρίς αυτόν η Ρεάλ Μαδρίτης παραπαίει. Οχι μόνο η άμυνα, αλλά όλη η ομάδα. Ο λόγος για τον Σέρχιο Ράμος. Εάν δεν ηταν αυτός στην φάση των ομίλων (μαζί με τον Μπενζεμά) η «Βασίλισσα» πιθανότατα να είχε αποκλειστεί από την συνέχεια του Champions League, ενώ μέχρι και την τελευταία αγωνιστική δεν γνώριζε σε ποια θέση θα τερματίσει. Ακολουθεί ο Ντε Λιχτ στις προτιμήσεις σας, ο οποίος έκανε έναν εξαιρετικό όμιλο και στην τρίτη θέση ο νέος ηγέτης της Παρί που ακούει στο όνομα Μαρκίνιος.

Είναι ο top player και φυσικά είναι και ο μέσος με τις περισσότερες ψήφους. Ο Μπρούνο Φερνάντες είναι ο καλύτερος μέσος για την φάση των ομίλων με τον Καντέ να τον ακολουθεί. Ο Γάλλος χαφ της Τσέλσι προσπαθεί να βρει την... ισορροπία του στους «μπλε» με τις αλλαγές των προπονητών αλλά στο Champions League ήταν γι' ακόμη μια φορά εξαιρετικός. Στην τρίτη θέση των κορυφαίων ο Τόνι Κρόος ο οποίος παραμένει η πιο αξιόπιστη λύση στα χαφ της Ρεάλ.

Τα χρόνια περνάνε αλλά αυτός παραμένει εκεί. Στην κορυφή. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ψηφίστηκε από εσάς ως ο καλύτερος επιθετικός για την φάση των ομίλων. Οριακά στη δεύτερη θέση ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ο οποίος συνεχίζει να κατακτά τίτλους με την Μπάγερν Μονάχου και στην τρίτη το παιδί θαύμα. Ο Ερλινγκ Χάαλαντ δεν θα μπορούσε να λείπει από την επιθετική τριπλέτα σύμφωνα με τις ψήφους σας.

Μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη ψηφοφορία.