Το νέο Android App του gazzetta!

Το νέο Android App του gazzetta!

Gazzetta team

Όταν τον Σεπτέμβριο του 2018 παρουσιάσαμε το νέο iOS app, «βιαστήκαμε» να «υποσχεθούμε» στους αναγνώστες μας ότι ακολουθεί και το Android. Λίγο ότι είχαμε ενθουσιαστεί με το αποτέλεσμα στις συσκευές Apple, λίγο ότι τα Androids, που αποτελούν την πλειοψηφία στην ελληνική αγορά, αποδείχτηκαν πιο «απαιτητικά» και βγήκαμε εκτός χρόνου.

Μας πήρε 15 μήνες, αλλά σήμερα, το νέο Android του gazzetta είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους περισσότερους από 150,000 χρήστες της τρέχουσας εφαρμογής και -ελπίζουμε- να τους διπλασιάσει.

Home - Menu Android app

Καθυστερήσαμε λοιπόν, αλλά είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα σας «αποζημιώσει».

H νέα εφαρμογή έχει στην κυριολεξία τα πάντα! Είναι το 1ο news app στο ελληνικό internet, που μπορεί να «καυχηθεί» ότι προσφέρει στους χρήστες του την ίδια εμπειρία με αυτήν που έχει ένας αναγνώστης από υπολογιστή.

Όλες οι ειδήσεις, τα live, όλα τα videos, τα σχόλια, τα virals, τα polls, οι ενότητες με τον μικρότερο δυνατό όγκο δεδομένων και στη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα στην οθόνη του κινητού σας! Όλα όσα δηλαδή πρέπει να προσφέρει η εφαρμογή ενός μεγάλου ειδησεογραφικού Μέσου στο κατώφλι του 2020.

Livescore Android App

Όπως σε κάθε τι καινούργιο που λανσάρουμε, χρειαζόμαστε τη «βοήθειά» σας.
Feedback, παρατηρήσεις, ιδέες για οτιδήποτε δεν δουλεύει σωστά ή δεν είναι κατανοητό και εύκολα προσβάσιμο κατά την πλοήγηση.

Καλό σερφάρισμα και... πείτε και στους φίλους σας να την κατεβάσουν.
Την είχαμε γράψει και για το iOS αυτήν την «ιδέα» και έπιασε.

Υγ: Η Μαριλίζα, ο Νίκος και ο Λουκάς (κυρίως αυτός ο σατανάς, ο Λουκάς) δούλεψαν ατελείωτες ώρες για να βγει στον αέρα η εφαρμογή και το Development Team της Liquid θα δουλέψει... άλλες τόσες, για να διορθώσει τα όποια μικροπροβλήματα μπορεί να προκύψουν τις πρώτες ημέρες.

Content Android app


Πάμε για τα επόμενα!