Mayweather: Μοίρασε χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων σε παιδιά που πουλούσαν καραμέλες σε αγώνα των Λέικερς (vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Mayweather: Μοίρασε χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων σε παιδιά που πουλούσαν καραμέλες σε αγώνα των Λέικερς (vid)

bet365

Ο Mayweather μοίρασε χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων σε παιδιά που πουλούσαν καραμέλες έξω από το γήπεδο των Λέικερς!

Ο Floyd Mayweather είναι φαν του μπάσκετ και του στοιχήματος. Ο πρώην πυγμάχος, δεν διστάζει αρκετές φορές να ανεβάζει στους λογαριασμούς του στα social media τα πονταρίσματά του, ενώ αρέσκεται στο να επιδεικνύει τον πλούτο του. Δεν είναι λίγοι εκείνοι, δε, που τον έχουν επικρίνει για την αλαζονική του συμπεριφορά.

Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο του αξίζει ένα «μπράβο». Ο αήττητος βετεράνος πυγμάχος βρέθηκε την Τρίτη σε αγώνα των Λέικερς και μοίρασε χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων σε παιδιά.

«Το παν είναι να ανταποδίδουμε. Έχουμε ανθρώπους εδώ που θα ζητήσουν αυτόγραφα και θα τα πουλήσουν στο διαδίκτυο για να βγάλουν χρήματα. Αλλά θέλω να δώσω κάτι στα παιδιά», είπε ο Mayweather έξω από την Crypto.com Arena.

«Τα παιδιά είναι εδώ έξω πουλώντας καραμέλες. Δεν κάνουν τίποτα κακό», συμπλήρωσε ο θρύλος της πυγμαχίας.

Μάλιστα, ο Mayweather είπε στα εν λόγω παιδιά ότι όποτε πηγαίνει στο γήπεδο να πηγαίνουν σ' εκείνον για να πάρουν 100 δολάρια.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, μοίρασε στα παιδιά 400 έως 500 δολάρια χωρίς να πάρει έστω μία καραμέλα ως αντάλλαγμα.

Το βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε στο κανάλι TMZ Sports στο YouTube, έλαβε πολλά σχόλια από ανθρώπους που δείχνουν την εκτίμησή τους για τη γενναιοδωρία του Mayweather.

 

Τελευταία Νέα