Ο Τραμπ διοργανώνει αγώνα πυγμαχίας μεταξύ Χόλιφιλντ και Μπέλφορντ την 11η Σεπτεμβρίου

Κώστας Ευθυμιάδης
Ο Τραμπ διοργανώνει αγώνα πυγμαχίας μεταξύ Χόλιφιλντ και Μπέλφορντ την 11η Σεπτεμβρίου

bet365

Ντόναλντ Τραμπ και Τραμπ τζούνιορ διοργανώνουν μεγάλο πυγμαχικό αγώνα στη Φλόριντα ανήμερα της 20ης επετείου της επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους.

Είχε δεν είχε ο Ντόναλντ Τραμπ, κατάφερε να απασχολήσει τους Αμερικανούς σε μια σημαδιακή ημέρα.

Ανήμερα της συμπλήρωσης των 20 χρόνων από την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους από την Αλ Κάιντα, ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος και ο γιος του, Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, διοργανώνουν αγώνα πυγμαχίας μεταξύ του Εβάντερ Χόλιφιλντ και του Βίτορ Μπέλφορντ!

Ο αγώνας θα γίνει στο Χόλιγουντ της Φλόριντα (έχει και η Φλόριντα περιοχή με αυτό το όνομα…) σε έναν αγώνα που διαφημίζουν ως τον «πιο συναρπαστικό αγώνα βαρέων βαρών της χρονιάς». Στην αφίσα του αγώνα φυσικά ο Τραμπ έχει βάλει το πρόσωπό του στη μέση και αναφέρει το όνομά του ως «πρόεδρος Τραμπ»...

Αφίσα πυγμαχικού αγώνα με Τραμπ

Αρχικά ο Μπέλφορντ ήταν να αντιμετωπίσει τον Οσκαρ ντε λα Χόγια, αλλά ο τελευταίος νοσηλεύεται με κορονοϊό.

Το σόου που στήνει ο Τραμπ θα έχει και αγώνες για το UFC όπως αυτός του Τίτο Ορτίθ με τον Αντερσον Σίλβα.

O Τραμπ είναι λάτρης των μαχητικών σπορ και μάλιστα είχε συμμετάσχει και ο ίδιος σε ένα σόου που είχε στηθεί σε αγώνα κατς το παρελθόν.

Εχει διοργανώσει ξανά παρόμοια event κυρίως στα καζίνο του Ατλάντικ Σίτι, ενώ σε αυτό τον αγώνα όπως είπε με δήλωσή του, θα βρίσκεται δίπλα από το ρινγκ για να κάνει σχολιασμό.

 

Τελευταία Νέα