Νοvileague με Βουλγαρία-Ιταλία και Ιμόμπιλε

Gazzetta team
Νοvileague με Βουλγαρία-Ιταλία και Ιμόμπιλε

bet365

Και σήμερα η Novileague έχει ματς από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το ματς της Ιταλίας μέσα στην Βουλγαρία.

Και τα... περίεργα σκορ συνεχίζονται στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε ότι έχει να κάνει με τη Novileague. Μετά το 1-1 στο Γαλλία-Ουκρανία ήρθε το το 1-1 στο Ισπανία-Ελλάδα και το βράδυ του Σαββάτου είχαμε το 2-2 στο Σερβία-Πορτογαλία. Θα συνεχιστούν οι ισοπαλίες σήμερα με το Βουλγαρία-Ιταλία; Ελπίζουμε πως όχι.

49η αγωνιστική λοιπόν στη Novileague, 9η για το τρίτο μίνι πρωτάθλημα και θα πάμε με μια κλασική νίκη Ιταλίας.

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Θα πάρουμε το 2-0 της ομάδας του Μαντσίνι με τον Τσίρο Ιμόμπιλε ως σκόρερ.

Τα πιο συχνά σκορ της Ιταλίας εκτός έδρας είναι το 0-1 (2 φορές) και το 0-3 (2 φορές) αλλά εμείς θα επιλέξουμε τον... μέσο όρο των δύο. Δηλαδή το 2-0.

Σε οτι έχει να κάνει με τους σκόρερ ο Ιμόμπιλε έχει 11 γκολ με το εθνόσημο ενώ ο Μπελότι 10. Θα πάμε όμως με τον επιθετικό της Λάτσιο.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

τις βαθμολογίες τώρα. Μετά από 8 αγωνιστικές υπάρχουν μόνο 3 που έχουν βρει από τέσσερα ακριβές σκορ. Στους σκόρερ αντίθετα υπάρχουν αρκετοί που έχουν βρει 6 σωστές προβλέψεις.

Σας θυμίζουμε πως ακόμα και τώρα μπορείτε να μπείτε στη Novileague μιας και εκτός από το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ που θα κριθεί μετά από 100 αγωνιστικές υπάρχουν τα μίνι πρωταθλήματα τα οποία χαρίζουν μεγάλα έπαθλα (20.000 ευρώ για τους πρώτους και 2.000 ευρώ για τους δεύτερους σε ακριβές σκορ και σκόρερ).

Οπότε αν δεν έχετε συνδεθεί ακόμα μπορείτε ν' αρχίσετε και από την 49η αγωνιστική της Novileague.

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα