Σαν Μαρίνο: Δέχθηκε πέντε γκολ κι όμως ο γκολκίπερ ήταν... MVP! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Σαν Μαρίνο: Δέχθηκε πέντε γκολ κι όμως ο γκολκίπερ ήταν... MVP! (vid)

bet365

Ο Ελία Μπενεντετίνι μπορεί ν' αγωνίζεται στην Serie C και την Τσεζένα, όμως, παρά το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται, κέρδισε εντυπώσεις και χειροκρότημα ακόμα κι αν δέχθηκε 5 γκολ από την Αγγλία!
bwin – Ενισχυμένες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα για κάθε φάση του αγώνα Ολυμπιακός - Φενερμπαχτσέ. |21+

Ο διεθνής τερματοφύλακας του Σαν Μαρίνο μάζεψε τη μπάλα από τα δίχτυα του πέντε φορές στην αναμέτρηση του Λονδίνου στην έναρξη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, ωστόσο, η γενικότερη εικόνα του ήταν τέτοια που κέρδισε τα εύσημα και τον σεβασμό όλων.

Τα «τρία λιοντάρια» είχαν 32 τελικές, 15 στον στόχο και ο Μπενεντετίνι θέλοντας και μη έπρεπε ν' αποσοβήσει ό,τι μπορούσε για να μην ξεφύγει το σκορ και γραφτεί ιστορία στο «Γουέμπλεϊ».

Με εντυπωσιακές επεμβάσεις σε προσπάθειες των παικτών του Σάουθγκεϊτ, ο γκολκίπερ του Σαν Μαρίνο έκανε τα πέντε τέρματα που δέχθηκε να φαίνονται πολύ λίγα και στο φινάλε χαμογελώντας με τον Πόουπ έδειξε ότι μια τέτοια εμπειρία μόνο ωφέλιμη είναι για εκείνον...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα