Ζερδεβάς: «Σκέφτομαι ότι γράψαμε ιστορία για να μην στεναχωριέμαι για την απώλεια του χρυσού» (vid)

Νίκος Καρφής
Ζερδεβάς: «Σκέφτομαι ότι γράψαμε ιστορία για να μην στεναχωριέμαι για την απώλεια του χρυσού» (vid)

bet365

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής πόλο, Μάνος Ζερδεβάς στάθηκε στην σπουδαία πορεία της Εθνικής μας μέχρι το ασημένιο μετάλλιο και έδειξε την πικρία του για την απώλεια του χρυσού.

Kατέθεσαν την ψυχή τους στο Τόκιο και κατάφεραν να πάρουν το ασημένιο μετάλλιο (xρυσό στις καρδιές μας) οι Έλληνες διεθνείς, αφού ηττήθηκαν από τη Σερβία στον τελικό.

Η σπουδαία Εθνική μας στο πόλο ανδρών έγραψε ιστορία με το πρώτο βάθρο σε Ολυμπιακούς και ο τερματοφύλακας της ομάδας, Μάνος Ζερδεβάς στάθηκε στην τεράστια προσπάθεια της Ελλάδας στο τουρνουά.

«Κάνοντας ένα γενικό απολογισμό είχαμε θέσει τους στόχους μας πριν την έναρξη του τουρνουά. Στόχος ήταν το μετάλλιο και τώρα καταφέραμε να μπούμε στον τελικό. Ήταν ανώτεροι οι Σέρβοι σήμερα και δίκαια πήραν το χρυσό. Σε κανέναν δεν αρέσει να έρχεται δεύτερος. Πάντως φτάσαμε πολύ ψηλά και θα το γράψει ιστορία. Πρέπει να το σκεφτώ για να μην στεναχωριμεαι για την απώλεια του χρυσου. Ελπίζω να συνεχίσουμε την ίδια πορεία και στο μέλλον»

Οι δηλώσεις του μετά το 6:30

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα