Στέφανος Λέανδρος στο Gazzetta: «Ο Εθνικός πέτυχε τον στόχο του, έκανε ένα βήμα παραπάνω»

Ο Εθνικός κατέλαβε την 3η θέση στην Α1 πόλο γυναικών.

bet365

Ο Εθνικός κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών και ο προπονητής του Στέφανος Λέανδρος μιλώντας στο Gazzetta κάνει έναν απολογισμό της σεζόν, αλλά και για την επόμενη ημέρα στον πειραϊκό σύλλογο.

Ο Εθνικός βγήκε νικητής στην αμφίρροπη σειρά των μικρών τελικών με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών, νικώντας με 9-8 στον 3ο αγώνα, έκανε το 2-1, κατακτώντας την 3η θέση στην τελική κατάταξη.

Μετά την 4η θέση στο περσινό πρωτάθλημα ο Εθνικός μπόρεσε να μπει στην τριάδα του πρωταθλήματος και αυτό ήταν το σημείο στο οποίο στάθηκε ο τεχνικός Στέφανος Λέανδρος, μιλώντας στο Gazzetta.

Πώς κλείνει η χρονιά για τον Εθνικό;

«Κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατί στην αρχή της χρονιάς θέσαμε ως στόχο να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι.

Το καταφέραμε απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο, όπως είναι η Γλυφάδα. Η σειρά των μικρών τελικών έδειξε πως οι δύο ομάδες, μαζί με τη Βουλιαγμένη, είναι κοντά.
Αυτή η τριάδα ομάδων αγγίζει τον τελικό, τα μετάλλια και αυτό είναι ένα βήμα παραπάνω για τον Εθνικό, αυτός ήταν ο στόχος τον πετύχαμε».

Μπορεί κάποια στιγμή να δούμε να αμφισβητούνται τα πρωτεία του Ολυμπιακού;

«Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή όπως είναι δομημένος, βρίσκεται ένα ή δύο βήματα μπροστά μας. Χρειάζεται χρόνος για να φθάσεις σε αυτό το επίπεδο του Ολυμπιακού, για να μπορέσεις να είσαι εκεί χρειάζεται πολλή υπομονή, χρόνος, μπορεί να γίνει, αλλά για να έχει ο Ολυμπιακός αυτά τα αποτελέσματα απαιτήθηκαν χρόνια. Πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα.

leandros
Ο Στέφανος Λέανδρος παραλαμβάνει το μετάλλιό του από την Εύη Μωραϊτίδου.

Εκτός από τις ξένες παίκτριες, που αυτές οι ομάδες διαθέτουν σε υψηλό επίπεδο, χρειάζεται περισσότερη δουλειά με τις Ελληνίδες, θέλει μεγαλύτερη παραγωγή στη βάση, να δουλέψεις στις ακαδημίες, να μπορέσεις να παράξεις παίκτριες που θα μπουν στην πρώτη ομάδα και θα είναι παραγωγικές. Αυτό και μόνο θέλει δουλειά».

Πού αφιερώνεται το χάλκινο μετάλλιο;

«Στην οικογένειά μου, στα κορίτσια και σε όλους όσους στελεχώνουν το γυναικείο τμήμα του Εθνικού».

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα