Ο Εθνικός έκλεισε ραντεβού με τη Βουλιαγμένη στα ημιτελικά της Α1 πόλο γυναικών

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Εθνικός απέκλεισε τον Πανιώνιο στα πλέι οφ της Α1 πόλο γυναικών

bet365

Ο Εθνικός δικαιολόγησε τον ρόλο του φαβορί, ξεπέρασε τον Πανιώνιο με 2-0 νίκες και θα παίξει με τη Βουλιαγμένη στα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Ο Εθνικός νίκησε τον Πανιώνιο με 13-11 στη Νέα Σμύρνη και πετυχαίνοντας το 2-0 προκρίθηκε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών. Εκεί η πειραϊκή ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Βουλιαγμένη με μειονέκτημα έδρας (4, 6 και 8/5).

Ο Πανιώνιος που ήθελε τη νίκη για να οδηγήσει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι, προηγήθηκε 3-0 και 6-3 στο ημίχρονο. Διεύρυνε τη διαφορά στο +4 (7-3), και έκλεισε το τρίτο οκτάλεπτο με 10-8.

Ο Εθνικός ισοφάρισε 10-10 και προηγήθηκε 2:34 από τη λήξη με την Καραμπέτσου. Στα 2:12 η Κώτσια σημείωσε το έκτο της τέρμα, όμως στο 1:53 η Άντριους και στα 00:35 η Κανετίδου, χάρισαν τη νίκη πρόκριση στον Εθνικό.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 4-5, 1-5

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Μήτσου, Κάσεϊ, Ιφιγένεια Μαυρωτά, Μπογκατσένκο, Κοτσάφτη, Μαστρόκαλλου 1, Θωμοπούλου, Ευαγγελία Λούδη, Κώτσια 6, Αναστασία Λούδη 2, Δήμητρα Παπαναστασίου 1, Ανθία Παπαναστασίου, Λυδία Μαυρωτά, Κελαδίτη, Κάτσιου.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 2, Μπορίσοβα 1, Λασκαρίδου, Κοντονή 2, Μπέτα, Χατζηκυριακάκη, Άλκ. Μπενέκου 1, Ρακιτζή 1, Κανετίδου 3, Ιόλη Μπενέκου, Άντριους 3, Μπεκρή, Κατσιμπρή 1, Κλαψιανού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα