ΑΕΚ: Προβάδισμα παραμονής στην Α1 πόλο γυναικών

Η ΑΕΚ βρίσκεται μια νίκη μακριά από την παραμονή της στην Α1 πόλο γυναικών

bet365

H AEK νίκησε το Ρέθυμνο 13-3, πραγματοποιώντας το πρώτο από τα δύο βήματα παραμονής στην Α1 πόλο γυναικών.

Προβάδισμα για την παραμονή της στην Α1 κατηγορία πόλο γυναικών πραγματοποίησε η ΑΕΚ που νίκησε τον ΝΟ Ρεθύμνου 13-3 στο «Αντώνης Δημητρόπουλος» της Γλυφάδας στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα play out.

Η δεύτερη αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Πέμπτη (27/4, 14.00) στο Εθνικό Κολυμβητήριο Χανίων, όπου με νέα νίκη της ΑΕΚ θα παραμείνει στην Α1, και ο ΝΟ Ρεθύμνου θα υποβιβαστεί. Διαφορετικά, θα χρειαστεί τρίτο και τελευταίο παιχνίδι, ξανά στη Γλυφάδα το Σάββατο 29/4 στις 15:00.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 4-1, 3-2, 4-0

ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Νίγκρο, Μακέντι 1, Πάτερου, Γεωργίου, Μπινιάρη, Καλαϊτζή 3, Γκίλλα 4, Φραγγελάκη, Ρουμελιώτη 3, Λιαπάκη 1, Ντάσιου 1, Μιχαηλίδου, Φουντή, Φελλά, Πετεινάτου.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Οδυσσέας Μπαριωτάκης): Πουλοπούλου, Λαμπαθάκη, Ντόιλ 3, Κυριακάκη, Μ.Φαρμάκη, Τσιουγκρή, Ζαφειράκη, Αμορόζα, Στέλλα Λυμπιτάκη, ΕΛ. Φαρμάκη, Αννα Λιμπιτάκη.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα