Α1 γυναικών πόλο: Ντέρμπι Εθνικού - Βουλιαγμένης πριν τις ευρωπαϊκές μάχες

Newsroom
Α1 γυναικών πόλο: Ντέρμπι Εθνικού - Βουλιαγμένης πριν τις ευρωπαϊκές μάχες

bet365

Ο Εθνικός υποδέχεται την Βουλιαγμένη σε εξ αναβολής ματς για την 5η αγωνιστική της Α1 πόλο των γυναικών.

Μία σπουδαία αναμέτρηση με «άρωμα» Champions League θα πραγματοποιηθεί σήμερα στον Πειραιά για την Α1 γυναικών στο πόλο.

Ο Εθνικός υποδέχεται την Βουλιαγμένη στις 20:00 στο εξ αναβολής ματς της 5ης αγωνιστικής και σε ένα παιχνίδι που και για τις δύο ομάδες αποτελεί πρόβα εν όψει των υποχρεώσεών τους στο Champions League το προσεχές τριήμερο (9-11 Δεκεμβρίου).

Ο Εθνικός μάλιστα με νίκη θα έχει την ευκαιρία να πιάσει τον Αλιμο στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πλησιάζοντας παράλληλα στο -3 από την κορυφή που βρίσκεται ο Ολυμπιακός με το απόλυτο. Μόνο εύκολο βέβαια δεν είναι το ματς απέναντι στην δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (107 γκολ με ένα ματς λιγότερο), καθώς και η Βουλιαγμένη διεκδικεί την είσοδό της στην 4αδα της βαθμολογίας.

Μετά από αυτό το παιχνίδι οι δύο ομάδες θα αναχωρήσουν για το εξωτερικό, με τον Εθνικό να παίζει στην Βουδαπέστη με Ουίπεστ, Γλυφάδα και Μεντιτερανί, ενώ η Βουλιαγμένη θα ταξιδέψει στην Οστια της Ιταλίας όπου είναι στον ίδιο όμιλο με Ολυμπιακό, Ντε Ζάαν και Ρόμα.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα