Γλυφάδα - Βουλιαγμένη 10-10: Ισόπαλο το ντέρμπι των νοτίων προαστίων στην Α1 γυναικών

Newsroom
Γλυφάδα - Βουλιαγμένη 10-10: Ισόπαλο το ντέρμπι των νοτίων προαστίων στην Α1 γυναικών

bet365

Η Γλυφάδα και η Βουλιαγμένη αναδείχθηκαν ισόπαλες 10-10 στο κλασικό ντέρμπι των νοτίων προαστίων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών.

Η παραδοσιακή συνάντηση των νοτίων προαστίων ανάμεσα στη Γλυφάδα και τη Βουλιαγμένη στο «Αντ. Δημητρόπουλος» πρόσθεσε έντονες συγκινήσεις, αλλά δεν ανέδειξε νικήτρια, με τις δυο αντιπάλους να αναδεικνύονται ισόπαλες 10-10 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Η Βουλιαγμένη είδε να... γλιστρά η νίκη μέσα από τα χέρια της, ένα δευτερόλεπτο πριν από το τέλος, με την Ελένη Γρηγοροπούλου να διαμορφώνει το τελικό 10-10, απαντώντας στο γκολ της Αυστραλής, Έιμι Ριτζ στα 19'' πριν από το τέλος.

Νωρίτερα η Ριτζ είχε δώσει το προβάδισμα στη Βουλιαγμένη, με 9-8 (4:11), με την αρχισκόρερ του περσινού πρωταθλήματος, Ειρήνη Νίνου να ισοφαρίζει 9-9 (2:57).

glyfada


Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-3, 3-1, 2-3.

Γλυφάδα (Θοδωρής Ανδρεάκος): Καρύτσα, Νίνου Π., Μουστακαρία, Γουλβς, Γρηγοροπούλου 3, Νίνου Ειρ. 3, Αντωνιάδη, Κανελλλοπούλου, Κούλχαας 1, Φουντωτού, Κατσώνη, Κοντογιάννη 3, Τσιάρα, Κακαϊδη, Αδάμη.

Βουλιαγμένη (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 4, Γιαννοπούλου 1, Ριντζ 3, Τανκέεβα, Πάτρα Μαρία 2, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Πάτρα Ειρήνη, Μαρκατσέλη, Κρασσά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα