Γλυφάδα - Βουλιαγμένη 10-10: Ισόπαλο το ντέρμπι των νοτίων προαστίων στην Α1 γυναικών

Newsroom
Γλυφάδα - Βουλιαγμένη 10-10: Ισόπαλο το ντέρμπι των νοτίων προαστίων στην Α1 γυναικών

bet365

Η Γλυφάδα και η Βουλιαγμένη αναδείχθηκαν ισόπαλες 10-10 στο κλασικό ντέρμπι των νοτίων προαστίων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών.

Η παραδοσιακή συνάντηση των νοτίων προαστίων ανάμεσα στη Γλυφάδα και τη Βουλιαγμένη στο «Αντ. Δημητρόπουλος» πρόσθεσε έντονες συγκινήσεις, αλλά δεν ανέδειξε νικήτρια, με τις δυο αντιπάλους να αναδεικνύονται ισόπαλες 10-10 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Η Βουλιαγμένη είδε να... γλιστρά η νίκη μέσα από τα χέρια της, ένα δευτερόλεπτο πριν από το τέλος, με την Ελένη Γρηγοροπούλου να διαμορφώνει το τελικό 10-10, απαντώντας στο γκολ της Αυστραλής, Έιμι Ριτζ στα 19'' πριν από το τέλος.

Νωρίτερα η Ριτζ είχε δώσει το προβάδισμα στη Βουλιαγμένη, με 9-8 (4:11), με την αρχισκόρερ του περσινού πρωταθλήματος, Ειρήνη Νίνου να ισοφαρίζει 9-9 (2:57).

glyfada


Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-3, 3-1, 2-3.

Γλυφάδα (Θοδωρής Ανδρεάκος): Καρύτσα, Νίνου Π., Μουστακαρία, Γουλβς, Γρηγοροπούλου 3, Νίνου Ειρ. 3, Αντωνιάδη, Κανελλλοπούλου, Κούλχαας 1, Φουντωτού, Κατσώνη, Κοντογιάννη 3, Τσιάρα, Κακαϊδη, Αδάμη.

Βουλιαγμένη (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 4, Γιαννοπούλου 1, Ριντζ 3, Τανκέεβα, Πάτρα Μαρία 2, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Πάτρα Ειρήνη, Μαρκατσέλη, Κρασσά.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα