Τσίριτς: Ήδη μετρά τρεις κούπες με τον Ολυμπιακό

Newsroom
Τσίριτς: Ήδη μετρά τρεις κούπες με τον Ολυμπιακό

bet365

Τρεις τίτλους στους τέσσερις μήνες παρουσία του στη γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού μετρά ο Αλεξάνταρ Τσίριτς.

Ο Αλεξάνταρ Τσίριτς μετρά τέσσερις μήνες στην τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού και ήδη ο Σέρβος μετρά τρεις τίτλους.
Κλήθηκε να αντικαταστήσει μέσα στον Ιανουάριο τον δημιουργό της αυτοκρατορίας του Ολυμπιακού, Χάρη Παυλίδη και να δώσει συνέχεια στους τίτλους. Και τα κατάφερε περίφημα.

Στην αρχή υπήρχε η πίεση, για τον Τσίριτς, το δύσκολο κομμάτι ήταν να διατηρήσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης, αυτό έγινε στις πρώτες ημέρες του Απριλίου στο «Παπαστράτειο». Ακολούθησε το Κύπελλο στη Λάρισα και τώρα το πρωτάθλημα.

«Δεν ήταν εύκολο, η αγωνιστική περίοδος ήταν μεγάλη, με πολλά παιχνίδια, στο τέλος τα κορίτσια ήταν κουρασμένα. Το πνεύμα της ομαδικότητας που υπάρχει ανάμεσα στις παίκτριες, ήταν το σημείο της επιτυχίας. Είναι κάτι που δημιούργησε ο Χάρης» δήλωσε ο Τσίριτς στην κάμερα της ΕΡΤ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα