Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 22-8: Προπόνηση πριν την Μπαρτσελονέτα

Newsroom
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 22-8: Προπόνηση πριν την Μπαρτσελονέτα

bet365

O Ολυμπιακός "διέλυσε" με 22-8 τον ΠΑΟΚ στον Πειραιά, πέτυχε την 8η νίκη του στην Α1, και κοιτάει τον αγώνα της Τρίτης με την Μπαρτσελονέτα.

Σε μια καλή προπόνηση εν όψει του αγώνα της Τρίτης με την Μπαρτσελονέτα μετέτρεψε το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου επικράτησε με 22-8 του ΠΑΟΚ στον Πειραιά και έφτασε με άνεση στην 8η νίκη σε 8 παιχνίδια στην Α1.

Πλέον το βλέμμα όλων στον Ολυμπιακό είναι στραμμένο στο παιχνίδι της Τρίτης (19:15) στον Πειραιά με την Μπαρτσελονέτα για την 4η ημέρα του LEN Champions League.

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιάννης Φουντούλης με 5 γκολ.

Φουντούλης: «Έχουμε διαφορετικούς στόχους»

Μετά από τον αγώνα ο Γιάννης Φουντούλης σχολίασε: «Σίγουρα, ο ΠΑΟΚ έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς, εμείς κάθε ματς προσπαθούμε να το αξιοποιήσουμε και να το χρησιμοποιήσουμε σαν μια πολύ δυνατή προπόνηση, ειδικά όταν έρχεται ένα δυνατό ματς όπως αυτό με την Μπαρτσελονέτα, ώστε να βρούμε ρυθμό.

Νομίζω, είχαμε καλό ρυθμό σε όλη τη διάρκεια, όμως δεχθήκαμε περισσότερα γκολ από όσα θέλαμε. Και ο ΠΑΟΚ έκανε μια αξιόλογη προσπάθεια, συνεχίζουμε, την Τρίτη έχουμε το πιο σημαντικό ματς ως τώρα, εδώ στον Πειραιά, με την Μπαρτσελονέτα, για το Champions League».

Τα οχτάλεπτα: 6-2,5-3,6-2, 6-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Μπίγιατς, Γκίλλας 4, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 5, Γούβης, Δερβίσης 1, Μουρίκης 4, Χρυσοσπάθης 2, Φιλίποβιτς 3, Ζερδεβάς, Μαθιόπουλος 1

ΠΑΟΚ (Βαγγέλης Βλαζάκης): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας 1, Μήλας 1, Ν. Προσινικλής, Μαρινάγης, Κεχαλάρης 2, Μιλάρντοβιτς 2, Σγουρίδης, Μπαγλατζής, Π. Προσινικλής, Κόορμαν 1, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Τόττης

@Photo credits: INTIME
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα