Παλαιό Φάληρο - Ολυμπιακός 4-16 : Προπόνηση πριν το Champions League

Newsroom
Παλαιό Φάληρο - Ολυμπιακός 4-16 : Προπόνηση πριν το Champions League

bet365

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην 4 νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 και την Τρίτη (19:15, ERT 3) αντιμετωπίζει την Δυναμό Τιφλίδας στον Πειραιά στην πρεμιέρα του LEN Champions League.

Μόνος πρώτος στον Α' όμιλο της Α1 Ανδρών έμεινε ο Ολυμπιακός μετά από την ολοκλήρωση της 4ης ημέρας.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου επικράτησε με 16-4 του Παλαιού Φαλήρου στο "Ρέστειο" και έφτασε τους 12β ενώ ακολουθούν με 9β οι Απόλλων, Εθνικός και ΑΕΚ.

Το παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής και ήταν απλά μια καλή προπόνηση για τον Ολυμπιακό εν όψει της πρεμιέρας του στο LEN Champions League την Τρίτη (19:15,ΕΡΤ 3) κόντρα στην Δυναμό Τιφλίδας στον Πειραιά.

«Πρωταγωνιστές στο Champions League»

«Ήταν το τελευταίο τεστ πριν την Ευρώπη και απλά χρειαζόταν να είμαστε σοβαροί. Νομίζω ότι ήμασταν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και πλέον μπαίνουμε στον κυριότερο στόχο που έχουμε, την Ευρώπη.

Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τη Ντιναμό Τιφλίδας και θέλουμε να ξεκινήσουμε δυναμικά και να δείξουμε ότι θα είμαστε πρωταγωνιστές φέτος στο Champions League», είπε μετά από το παιχνίδι ο φουνταριστός του Ολυμπιακού Χριστόδουλος Κολόμβος.

Τα οχτάλεπτα: 1-5, 1-3, 0-4, 2-4.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Τζώρτζης 1, Σείν 1, Καλής , Κλήμος, Καραβιώτης, Παπαδόπουλος Γ., Ντε Φρέιτας , Χαλυβόπουλος , Λιαπάκης 2, Τσαχιλίδης , Τσαγκάρης , Μητράκης, Κοντονής, Χέλμης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός 1, Ράντοβιτς 2, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 3, Χρυσοσπάθης, Φιλίποβιτς, Σύρμας, Γκίλλας 1, Μαθιόπουλος.

@Photo credits: eurokinissi
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα