Με γκολκίπερ τον Γαλανόπουλο τη νέα σεζόν ο Απόλλωνας Σμύρνης

Με γκολκίπερ τον Γαλανόπουλο τη νέα σεζόν ο Απόλλωνας Σμύρνης

bet365

Ο διεθνής γκολκίπερ Στέφανος Γαλανόπουλος θα φορέσει το σκουφάκι του Απόλλωνα Σμύρνης την νέα σεζόν.

Από τον Ολυμπιακό ο Στέφανος Γαλανόπουλος μετακομίζει στην ομάδα πόλο του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς τερματοφύλακα, ο οποίος θα φέρει εμπειρία και ασφάλεια κάτω από το τέρμα της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Ο Γαλανόπουλος προέρχεται από το νταμπλ στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό όπου και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του. Από τα 15 του χρόνια μάλιστα έπαιξε με την ανδρική ομάδα, ενώ αγωνιζόμενος με την εθνική πανηγύρισε το χάλκινο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν το 2015, την 6η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, αλλά και το χάλκινο στο World League της Κίνας το 2016!

Ο Στέφανος Γαλανόπουλος θα συναντήσει ξανά τον Νίκο Δεληγιάννη με τον οποίο είχε υπάρξει συμπαίκτης στον Ολυμπιακό και τον οποίο, όπως είχε πει σε προ ετών συνέντευξή του, συγκαταλέγει μεταξύ των αθλητών – προτύπων που σέβεται και θαυμάζει για αυτά που έχουν πετύχει.

Γαλανόπουλος: «Ηταν η κατάλληλη στιγμή να ζήσω κάτι νέο»

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Είναι από τις ομάδες που με πλησίασαν από την αρχή και σίγουρα έβλεπα σοβαρά την προσέγγισή της. Ο Απόλλων έχει δείξει σε όλη του την πορεία, εξ αρχής από τη Γ’ Εθνική μέχρι και σε αυτό το σημείο που έχει φτάσει, ότι θέλει συνεχώς να βελτιώνεται. Αυτό μου δείχνει σοβαρότητα, προσήλωση σε ένα πλάνο και ήταν κάτι που με ενδιέφερε. Ήταν η κατάλληλη στιγμή να έρθω φέτος στον Απόλλωνα και να ζήσω κάτι νέο με αυτήν την ομάδα. Να προσπαθήσουμε όλοι μαζί. Θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε κάποια καλά πράγματα τη νέα σεζόν. Σίγουρα υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα και η ομάδα είναι νέα, οπότε θα χρειαστούμε λίγο χρόνο, αλλά επειδή έχουμε ξεκινήσει από τώρα να δουλεύουμε σε κάποιους τομείς στις προπονήσεις θεωρώ πως θα δέσουμε γρήγορα και θα καταλάβουμε σύντομα ο ένας τον άλλον» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Γαλανόπουλος και πρόσθεσε:

«Βέβαια στους αγώνες θα φανεί η ανταπόκριση του καθενός από εμάς και της ομάδας συνολικά, αλλά από απ’ όσα έχω ζήσει έως τώρα το κλίμα είναι πολύ όμορφο και αν συνεχίσουμε έτσι και δείχνουμε σοβαρότητα θεωρώ ότι μπορούμε τη νέα χρονιά να κάνουμε κάτι καλύτερο από τις προηγούμενες! Για να το πετύχουμε σίγουρα θα χρειαστεί προσπάθεια. Δεν αρκούν μόνο τα λόγια, απλά είναι κάτι που αν το βάλουμε στο μυαλό μας μπορούμε να το δουλέψουμε πρώτα στην προπονήσεις κι έπειτα στους αγώνες και να το καταφέρουμε»..

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα