Πόλο: Πρωταθλήτρια Ουγγαρίας η Φερεντσβάρος της Πλευρίτου

eleftheria_pleuritoy_ftc

bet365

Η Φερεντσβάρος στέφθηκε πρωταθλήτρια Ουγγαρίας για πρώτη φορά στην ιστορία της με την Ελευθερία Πλευρίτου να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το επίτευγμα.

Με... σκούπα κόντρα στην USVE η Φερεντσβάρος κατέκτησε το πρωτάθλημα Ουγγαρίας στο πόλο γυναικών, προσθέτοντας τον πρώτο μεγάλο τίτλο της ιστορίας της έχοντας παράλληλα την Ελευθερία Πλευρίτου σε εξαιρετική ημέρα.

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

Οι παίκτριες του ουγγρικού συλλόγου επικράτησαν με 11-10 στο τρίτο ματς και διαμόρφωσαν το 3-0 στη σειρά, φτάνοντας σε ένα ιστορικό επίτευγμα. Αν και ξεκίνησαν με πολύ καλό ρυθμό και πήραν double score (6-3), έχασαν άμεσα το... μαξιλαράκι στο τελευταίο οκτάλεπτο.

Το +1 ήταν υπεραρκετό για να έρθει η νίκη και ο κόουτς Ματάις να κάνει τη βουτιά στην πισίνα μαζί με τις παίκτριες του. Σημειώνεται πως η Ελευθερία Πλευρίτου στον τρίτο τελικό πέτυχε τέσσερα τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-3, 3-2, 1-3

 
@Photo credits: INTIME
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα