Απόλλων Σμύρνης: Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΚΕΔ για τον αγώνα με τη Βουλιαγμένη

Δημήτρης Ντζάνης
Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκος Δεληγιάννης

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, με αφορμή τις διατητικές αποφάσει στον αγώνα με τη Βουλιαγμένη.

Επιστολή διαμαρτυρίας στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας υδατοσφαίρισης απέστειλε ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, με αφορμή τις διαιτητικές αποφάσεις στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΝΟ Βουλιαγμένης, με αποκορύφωμα την «άδικη αποβολή του Στέφανου Γαλανόπουλου», όπως υποστηρίζεται από την πλευρά της ομάδας.

Στην επιστολή ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης «δεν ζητά τίποτα περισσότερο από το 50-50 σε όλους τους αγώνες του, αλλά και το 50-50 στις αναμετρήσεις όλων των ομάδων».

Επίσης ζητά «την ισότιμη αντιμετώπιση των αθλητών του αλλά και του τεχνικού του επιτελείου, διότι έχει διαφανεί, σε κάποιες περιπτώσεις, πως δεν υπάρχει η ίδια… ευαισθησία με όλους».

Μεταξύ άλλων ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης τονίζει «πως έχει αποδεχτεί τις ευθύνες του, όταν του αναλογούν, εκφράζοντας παράλληλα την απορία για την ατιμωρησία διαιτητών που υποπίπτουν σε σφάλματα.

Επισημαίνει, τέλος, ότι προέβη για πρώτη φορά σε αυτή τη διαμαρτυρία έχοντας την ηθική υποχρέωση να το πράξει απέναντι στον κόπο των παικτών του, του τεχνικού του επιτελείου, τους νεαρούς αθλητές των Ακαδημιών του και τους πολυάριθμους φιλάθλους του».

@Photo credits: INTIME, Γιώργος Ζάχος
 

Τελευταία Νέα