Νικόλ Ελευθεριάδου: Απάντησε χωρίς να πει κουβέντα για το «η κοπέλα του Βεζένκοβ»

Newsroom
 Νικόλ Ελευθεριάδου: Απάντησε χωρίς να μπει κουβέντα για το «η κοπέλα του Βενζέκοφ»

bet365

H Νικόλ Ελευθεριάδου έδωσε τη δική της «απάντηση» στο πώς προσδιορίστηκε ως η «κοπέλα του Σάσα Βεζένκοβ» μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ιταλία και έστειλε την εθνική πόλο γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου πετυχαίνοντας το πιο σημαντικό γκολ της καριέρας της απέναντι στην Ιταλία στην ημιτελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ήταν αυτή που «σφράγισε» την πρόκριση της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Αμέσως η 26χρονη περιφερειακή από μερίδα των media, έγινε γνωστή ως η «κοπέλα του Σάσα Βεζένκοβ».

Η Ελευθεριάδου δεν είπε τίποτα, με χαμόγελο απαντούσε σε κάθε ερώτηση που είχε σχέση με τον Βεζένκοβ, που με ανάρτησή του από τις ΗΠΑ, έγραψε «είμαι τόσο περήφανος για σένα».

Η παίκτρια αναδημοσίευσε την ανάρτηση του φόργουορντ των Σακραμέντο Κινγκς και τη συνόδευσε με την λεζάντα «ο άνθρωπος που με στηρίζει στην άλλη άκρη του κόσμου».

Η απάντησή της, πάντως, στο ως «η κοπέλα του Βεζένκοβ» ήταν σιωπηρή. Πώς, ποστάροντας απλά σε instastory τα μηνύματα στήριξης που δέχεται διαδικτυακά.

nikol

@Photo credits: INTIME, Κώστας Καρατζάς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα