Για την πρόκριση ο Πανιώνιος, για την πρώτη νίκη ο Απόλλων Σμύρνης στο Euro Cup

Δημήτρης Ντζάνης
Η ομάδα πόλο του Πανιώνιου

bet365

Ο Πανιώνιος φιλοξενεί την Πρίμορατς Κότορ και έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει την πρόκριση στη φάση των «16» στο Euro Cup, για την πρώτη νίκη ο Απόλλων Σμύρνης με τη Χόνβεντ στο «Σεράφειο».

Την ευκαιρία να εξασφαλίσει την πρόκριση στη φάση των «16» στο Euro Cup έχει ο Πανιώνιος. Η ελληνική ομάδα υποδέχεται την Πρίμορατς Κότορ στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης την Πέμπτη (23/11, 20:30) για την 5η αγωνιστική στον Δ' Όμιλο και με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Πανιώνιος είναι στη 2η θέση του ομίλου, έναν βαθμό πίσω από την ομάδα του Μαυροβούνιου και με το τρίποντο της νίκης στην κανονική διάρκεια θα είναι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ορτίτζια Συρρακουσών φιλοξενεί την Τεργέστη.

Η βαθμολογία
(4η αγωνιστική)
1.Πρίμορατς Κότορ 9
2.Πανιώνιος 8
---------------------------
3.Ορτίτζα 6
4.Τεργέστη 1

Για την πρώτη νίκη ο Απόλλων Σμύρνης

Ο Απόλλων Σμύρνης μπορεί να έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια, όμως δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος έχει το κίνητρο των πρώτων βαθμών στον Β' ΄Όμιλο.

Η κάτοχος του Challenger Cup υποδέχεται την Χόνβεντ στο «Σεράφειο», με την ουγγρική ομάδα να παίζει το τελευταίο της χαρτί στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

«Το κίνητρο σε κάθε ματς είναι η νίκη, παρότι δεν έχουμε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το μόνο μας ενδιαφέρον είναι να έχουμε τουλάχιστον μία νίκη στον όμιλο έτσι όπως πήγε η χρονιά στην Ευρώπη. Σίγουρα είναι ένα ματς που θέλουμε να το αντιμετωπίσουμε σοβαρά.

Είναι ένα ευρωπαϊκό ματς, είναι ένα ματς που καλώς ή κακώς θα γραφτεί στην ιστορία, οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων έχοντας πάρει μία νίκη, όπως θέλουμε και όπως έχουμε προετοιμαστεί, θεωρώ ότι αποχωρώντας από την Ευρώπη θα είμαστε τουλάχιστον με τρεις βαθμούς.

Οπότε θα έχουμε μια έξοδο λίγο πιο γλυκιά όσο και αν αυτό ακούγεται λίγο λάθος. Με αυτά που μας μείναμε πρέπει να κοιτάμε τη νίκη και ακόμη και τους βαθμούς που θα συγκεντρώσουμε στην Ευρώπη να τους κρατήσουμε ως θετικό όπλο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και της Ελλάδας» δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ο τερματοφύλακας, Στέφανος Γαλανόπουλος.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Σαβόνα παίζει τη Βάσας στην Ιταλία

Βαθμολογία
(4η αγωνιστική)

1.Βάσας 10
2.Σαβόνα 9
-----------------------
3.Χόνβεντ 5
4.Απόλλων Σμύρνης 0

@Photo credits: INTIME, Δημήτρης Βλάχος
 

Τελευταία Νέα