Γενηδουνιάς: «Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη στο νέο Champions League»

Κώστας Ευθυμιάδης
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Ντίνος Γενηδουνιάς

bet365

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Ντίνος Γενηδουνιάς, σχολίασε την κλήρωση της ομάδας του στο Champions League.

Με αντιπάλους την Προ Ρέκο (κάτοχο του Champions League), την Ντιναμό Τιφλίδας και μία από τα προκριματικά (τη νικήτρια του τέταρτου προκριματικού ομίλου: Γιούγκ, Όρβοσι, Τουρκόινγκ, Ντιναμό Βουκουρεστίου) κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στη φάση των ομίλων του Champions League, της νέας σεζόν.

Μία σεζόν με αλλαγές αφού οι δύο όμιλοι των έξι ομάδων, έγιναν τέσσερις των 4 ομάδων, με τις δύο πρώτες να προκρίνονται στην επόμενη φάση (νέοι δύο όμιλοι των δύο ομάδων και οι δύο πρώτοι πάνε στο Final-4).

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Ντίνος Γενηδουνιάς, σχολίασε την κλήρωση της ομάδας του στο σάιτ του Ερασιτέχνη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Με τον καινούργιο τρόπο διεξαγωγής του Champions League, θα έχουν ακόμα πιο πολύ ενδιαφέρον οι αγώνες. Τύχαμε σε έναν από τους πιο ανταγωνιστικούς ομίλους, με την πρωταθλήτρια Προ Ρέκο, την Ντιναμό Τιφλίδας και λογικά, τη Γιουγκ από τα προκριματικά. Στόχος μας είναι, μία από τις πρώτες δύο θέσεις που δίνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για λάθη, ο κάθε αγώνας είναι σημαντικός και ο κάθε πόντος υπερπολύτιμος. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και αισιόδοξος για τη νέα σεζόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα