Ο Κάκαρης κι επίσημα ο πρώτος Ελληνας πολίστας της Προ Ρέκο

O Κώστας Κάκαρης

bet365

Ο κορυφαίος σύλλογος πόλο του πλανήτη, η Προ Ρέκο, ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Κώστα Κάκαρη.

Χθες άφησε το… hint και σήμερα η Προ Ρέκο ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Κώστα Κάκαρη από την Γιουγκ.

Ο Ελληνας διεθνής είναι κι επισήμως ο πρώτος από την χώρα μας που θα φορέσει το σκουφάκι της 11 φορές πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Η Προ Ρέκο παρουσίασε την μεταγραφή του 24χρονου φουνταριστού με ένα βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του, με τον ίδιο να λέει στις πρώτες του δηλώσεις.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ πλέον μέλος της Προ Ρέκο, τον καλύτερο σύλλογο στον κόσμο. Και είναι πραγματικά τιμή μου να είμαι ο πρώτος Έλληνας αθλητής στην ιστορία του συλλόγου, όπως και ότι θα μοιραστώ τη θέση μου με τον Χάλοκ και τον Αϊκάρντι, δύο σπουδαίους παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Μίλησα με τον Γιόκοβιτς και τον Μπούσλιε που έχουν βιώσει την Προ Ρέκο πριν από μένα, μου είπαν ότι αυτός ο σύλλογος είναι εξαιρετικά επαγγελματικός, αλλά ταυτόχρονα σου αφήνει χώρο για να απολαύσεις το άθλημα. Έρχομαι σε μια πολύ δυνατή ομάδα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κάκαρης.

Κώστας Κάκκαρης

O πρόεδρος του συλλόγου, Μαουρίτσιο Φελούγκο, είπε για την απόκτηση του Ελληνα διεθνή: «Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Κάκαρης έχει ήδη αποκτήσει διεθνή εμπειρία, θα εγγυηθεί δυναμικότητα και ποιότητα στα δύο μέτρα, σε μια ολοκληρωμένη ομάδα με υψηλούς στόχους που θέτει η Προ Ρέκο κάθε χρόνο. Είμαστε σίγουροι ότι υπό την καθοδήγηση του Σάντρο Σούκνο θα κάνει ένα ακόμη βήμα στην εξελικτική του πορεία, κάνοντας την ομάδα μας ακόμη πιο ανταγωνιστική σε ρόλο-κλειδί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα