Βουλιαγμένη - Προ Ρέκο 7-13: Πάλεψε για τρία οκτάλεπτα κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης

Δημήτρης Ντζάνης
Η Βουλιαγμένη κόντραρε όσο μπορούσε την Προ Ρέκο.

bet365

Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο με 13-7 στη Βάρη, όμως παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στο Final 8 του Champions League.

Η Βουλιαγμένη όσο άντεξε κόντραρε την Προ Ρέκο στη Βάρη, στο τέλος οι «μπέμπηδες» δεν απέφυγαν τη φυσιολογική ήττα με 13-7, όμως αυτό δεν αλλάζει τα σχέδιά της έπειτα από 11 αγωνιστικές στον Α΄ Όμιλό στο Champions League.

Η Γιαντράν Σπλιτ νικώντας εκτός έδρας την Ντιναμό Τιφλίδας με 12-7, έπιασε τη Βουλιαγμένη στους 14 βαθμούς, όμως η ελληνική ομάδα έχοντας το αβαντάζ στην ισοβαθμία, κρατά την 4η θέση στον όμιλο που δίνει θέση στο Final 8.

Όμως την επόμενη αγωνιστική (26 Απριλίου) η Βουλιαγμένη έχει την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στο Βελιγράδι, θα πάει στην Τιφλίδα για να παίξει με την Ντιναμό, την ίδια ώρα που η Γιαντράν θα φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά.

Στον αγώνα με την Προ Ρέκο η Βουλιαγμένη βρέθηκε να χάνει με 5-2 και 7-3, όμως τα δύο γκολ του Καλογερόπουλου και μία εκπληκτική απόκρουση του Ανδρεάδη σε εξ επαφής σουτ του Λόντσαρ έδωσαν ελπίδες στον ΝΟΒ, που μείωσε σε απόσταση βολής (7-6) με εξαιρετικό γκολ του Αλαφραγκή στον παραπάνω.

Εκεί μίλησε η εμπειρία της ιταλικής ομάδας, με το γκολ από τον Ίβοβιτς για το 8-6, 00:06 πριν από το τέλος της γ' περιόδου να είναι καθοριστικό. Οι Ετσενίκε και Ζάλανκι σκοράροντας στον παραπάνω έκαναν το 10-6, η Βουλιαγμένη δεν είχε λύσεις επιθετικά, με την Προ Ρέκο να φθάνει με άνεση στην τελική επικράτηση.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-4, 3-2, 1-5

Βουλιαγμένη (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος, Νικολαϊδης 1, Κωνσταντόπουλος, Αλμύρας, Αλαφραγκής 2, Καπότσης 1, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης

Προ Ρέκο (Σάντρο Σούκνο): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 1, Ζάλανκι 4, Φιλιόλι 1, Γιάνγκερ 1, Κανέλα, Πρεστσούτι 1, Ετσενίκε 3, Ιβοβιτς 1, Βελότο, Λόντσαρ, Χάλοκ 1, Νέγκρι

 

Τελευταία Νέα