Η Γλυφάδα τη νίκη με τον Εθνικό (12-9), μια ανάσα από τα προημιτελικά του Champions League!

Newsroom
Η Γλυφάδα τη νίκη με τον Εθνικό (12-9), μια ανάσα από τα προημιτελικά του Champions League!

bet365

H ομάδα της Γλυφάδας πήρε τον δεύτερο σημερινό «εμφύλιο» του Champions League στο πόλο γυναικών και κόντρα στην Ουίπεστ θέλει έστω την ισοπαλία που θα την στείλει στις «8» καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Η Γλυφάδα ήταν ανώτερη στον δεύτερο «εμφύλιο» του Champions League στο πόλο γυναικών και έφτασε σχετικά εύκολα στη νίκη επί του Εθνικού με 12-9.

Η ομάδα των Νοτίων προαστίων είχε τον έλεγχο του αγώνα με εξαίρεση το διάστημα που το 4-8 έγινε 7-8 με ένα σερί του Εθνικού, που ωστόσο η αντίδρασή του έμεινε εκεί.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-4, 3-2, 1-3

Εθνικός: Σωτηρέλη, Καραμπέτσου, Μπορισόβα, Λασκαρίδου, Κοντονή 3, Κατσίμπρη, Χατζηκυριακάκη, Μπενέκου 2, Ρακιτζή, Κανετίδου 2, Μπενέκου, Αντριους 2, Μπεκρή.

Γλυφάδα: Καρίτσα, Νίνου Π., Μουστακαρία, Γουλβς 1, Γρηγοροπούλου 1, Ε. Νίνου 1, Αντωνιάδη, Κανελλοπούλου, Κούλχας 2, Φουντωτού 2, Κατσώνη, Κοντογιάννη 5, Τσιάρα.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Μεντιτεράνι κέρδισε την Ουίπεστ με 9-6 και πέρασε στα προημιτελικά του Champions League. Η Ουίπεστ είναι στο -1 και η Γλυφάδα στο +2 στα τέρματα κι έτσι αύριο στις 13:45 αν η ελληνική ομάδα πάρει έστω την ισοπαλία, θα ακολουθήσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά.

Εκεί είναι από σήμερα και η Σαμπαντέλ, η Ματαρό, η Ρόμα και η Μεντιτεράνι.

 

Τελευταία Νέα