Champions League: Με την Ντιναμό στην Τιφλίδα ο Ολυμπιακός, με την Μπαρτσελονέτα στον Πειραιά η Βουλιαγμένη

Δημήτρης Ντζάνης
Champions League: Με την Ντιναμό στην Τιφλίδα ο Ολυμπιακός, με την Μπαρτσελονέτα στον Πειραιά η Βουλιαγμένη

bet365

Δεύτερη στροφή στη φάση των ομίλων με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την Ντιναμό Τιφλίδας στη Γεωργία και τη Βουλιαγμένη να υποδέχεται την ισπανική Μπαρτσελονέτα στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά.

Δεύτερη αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Champions League και νέες εξετάσεις για τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη, την Τρίτη (29/11), που μετέχουν στον Α' Όμιλο.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός μετά τη νίκη στο σούπερ ντέρμπι απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο με 9-7, έχει την ευκαιρία να διπλασιάσει τις νίκες του αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Ντιναμό Τιφλίδας (14:45, ΕΡΤ Sports).

H πρωτάρα στη φάση των ομίλων Βουλιαγμένη, άρχισε το δικό της ταξίδι με την εκτός έδρας ισοπαλία, 9-9, με τη σερβική Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς.

Τώρα οι «μπέμπηδες» έχουν μπροστά τους μια ακόμα δοκιμασία, υποδέχονται τη μόνιμη πρωταθλήτρια Ισπανίας, Μπαρτσελονέτα στις 20:00 (ΕΡΤ Sports), χρησιμοποιώντας για έδρα το Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, καθώς η LEN αξιώνει οι αγώνες να γίνονται σε κλειστά κολυμβητήρια.

Για το δύο στα δύο ο Ολυμπιακός

Η Ντιναμό στην πρεμιέρα ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπαρτσελονέτα με 14-8, ενώ στην περσινή σεζόν έπαιξε ξανά με τον Ολυμπιακό, ηττήθηκε με 20-9 στον Πειραιά και νίκησε με 14-13 στην Τιφλίδα σε ένα παιχνίδι που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον.

«Είχαμε μια σπουδαία εμφάνιση στον αγώνα με την Προ Ρέκο, πρέπει να κάνουμε το ίδιο και στην Τιφλίδα, να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και να δείξουμε τη σκληρή δουλειά που κάνουμε καθημερινά», δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ιγκόρ Μιλάνοβιτς

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες την περασμένη σεζόν, όμως διατήρησε όλη την ομάδα και έφερε δύο νέους κορυφαίους παίκτες, συν έναν νέο προπονητή. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε φανταστικούς παίκτες και μια φανταστική ομάδα εδώ στην Τιφλίδα. Είχαμε πολλά προβλήματα τις τελευταίες δέκα ημέρες, εξ αιτίας ενός ιού καθώς ένας ιός επιτέθηκε στην ομάδα, οι παίκτες είχαν πυρετό. Ωστόσο, υποχρέωσή μας είναι να δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι ότι βελτιωνόμαστε» δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός της, Ντέγιαν Στανόγιεβιτς.

Kόντρα στο «θηρίο» της Καταλωνίας η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη και η Μπαρτσελονέτα συναντώνται για πρώτη φάση στη φάση των ομίλων τoυ Champions League. Η καταλανική ομάδα στη δική της πρεμιέρα στους ομίλους πέρασε με νίκη από την Τιφλίδα, απέναντι στην Ντιναμό (14-8) και μαζί με τους Ολυμπιακό και Προ Ρέκο έχουν το θεωρητικό προβάδισμα για να καταλάβουν τα τρία από τα τέσσερα εισιτήρια πρόκρισης του ομίλου στο Final 8 του Βελιγραδίου.

Η Βουλιαγμένη στο Κραγκούβατς έκανε άσχημη εκκίνηση με τη Ραντνίτσκι να προηγείται με 5-1, όμως με πρωτατωνιστή τον Νίκο Παπασηφάκη (πέντε γκολ) γύρισε το παιχνίδι και επέστρεψε από τη Σερβία με τον βαθμό της ισοπαλίας (9-9).

papasifakis vouliagmeni

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γιατί είμαστε σε θέση να παίξουμε απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη. Ο στόχος μας είναι σε κάθε αγώνα του Champions League, να παίζουμε το καλύτερο που μπορούμε» είπε ο Σέρβος τεχνικός της Βουλιαγμένης, Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς.

«Η Βουλιαγμένη είναι μια ανερχόμενη ομάδα, έπαιξαν καλά απέναντι στη Ραντνίτσκι, περιμένουμε έναν ενδιαφέροντα αγώνα» δήλωσε ο Κροάτης προπονητής της καταλανικής ομάδας, Έλβις Φάτοβιτς.

To πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής - Οι βαθμολογίες

(Σε ώρες Ελλάδας)

Α' Όμιλος
Τρίτη 29/11

Ντιναμό Τιφλίδας-Ολυμπιακός 14:45 (ΕΡΤ Sports)
Βουλιαγμένη - Μπαρτσελονέτα 20:00 (ΕΡΤ Sports)
Γιαντράν Σπλιτ - Προ Ρέκο 20:00
Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς - Ανόβερο 21:30

Η βαθμολογία
(1η αγωνιστική)

1.Μπαρτσελονέτα 3 (14-8)
2.Γιαντράν Σπλιτ 3 (10-8)
3.Ολυμπιακός 3 (9-7)
4.Ραντνίτσκι 1 (9-9)
-----------------------
5.Βουλιαγμένη 1 (9-9)
6.Ανόβερο 0 (8-10)
7.Προ Ρέκο 0 (7-9)
8.Ντιναμό Τιφλίδας 0 (8-14)

Β' Όμιλος
Τετάρτη 30/11

Σαμπαντέλ-Σπαντάου 20:00
Γιουγκ Ντρουμπρόβνικ-Μαρσέιγ 20:00
Νόβι Μπέογκραντ-Όρβοσι 20:45
Μπρέσια-Φερεντσβάρος 21:30

Η βαθμολογία
(1η αγωνιστική)

1.Νόβι Μπέογκραντ 3 (16-5)
2.Μπρέσια 3 (13-8)
3.Φερεντσβάρος 3 (10-7)
-----------------------
4.Μαρσέιγ 1 (10-10)
5.Όρβοσι 1 (10-10)
6.Σαμπαντέλ 0 (7-10)
7.Γιουγκ 0 (8-13)
8.Σπαντάου 0 (5-16)

 

Τελευταία Νέα