Υδραϊκός: Πρεμιέρα με ήττα από την Τενερίφη στο Challenger Cup

Newsroom
Υδραϊκός: Πρεμιέρα με ήττα από την Τενερίφη στο Challenger Cup

bet365

Ο Υδραϊκός άρχισε με ήττα την παρουσία του στο νεοσύστατο Challenger Cup, χάνοντας από την Τενερίφη με 13-10 στον όμιλο του Νόβακι της Σλοβακίας.

Ο Υδραϊκός δεν τα κατάφερε στο πρώτο του παιχνίδι στο Challenger Cup γνωρίζοντας την ήττα από την ισπανική Τενερίφη με 13-10.

Στον πρώτο χρονικά αγώνα της νεοσύστατης διοργάνωσης και στον όμιλο του Νόβακι της Σλοβακίας, η ελληνική ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Προηγήθηκε 2-1 με τον Σουζούκι στο 3ο λεπτό, ισοφάρισε 4-4 με το Φώτη Μπλάνη στο 1ο λεπτό της β' περιόδου, όμως μετά κυνηγούσε στο σκορ.

Η Τενερίφη με σερί 4-0 προηγήθηκε 8-4, έκλεισε το ημίχρονο στο 8-6 και μέχρι το τέλος διατήρησε σταθερό προβάδισμα δύο με τρία γκολ.

Το Σάββατο (12/11) ο Υδραϊκός θα παίξει με τη Γαλατασαράι και θέλει μόνο τη νίκη για να έχει ελπίδες κατάληψης μιας εκ των δύο θέσεων του Α' ομίλου, που οδηγεί στα προημιτελικά.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 3-4, 2-3, 2-2

Υδραϊκός (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Μπεκές, Σουζούκι 3, Παπαδημητρίου, Γκαράνης 1, Παπαβασιλείου, Μπλάνης 2, Ρομπόπουλος 1, Ζώρζος, Τακάτα 9, Κοντονής 1, Μπερτόλης, Μητράκης.

Τενερίφη (Μπενασάρ Ντίαθ): Αλέγκρε Λόπεθ 3, Γκουτιέρεζ Φερνάντεθ 1, Κένινγκ 1, Εσπανιόλ 2, Μερκάθο Λόθα 1, Σαλβαδόρ 4.

 

Τελευταία Νέα