Υδραϊκός: Πρεμιέρα με ήττα από την Τενερίφη στο Challenger Cup

Newsroom
Υδραϊκός: Πρεμιέρα με ήττα από την Τενερίφη στο Challenger Cup

bet365

Ο Υδραϊκός άρχισε με ήττα την παρουσία του στο νεοσύστατο Challenger Cup, χάνοντας από την Τενερίφη με 13-10 στον όμιλο του Νόβακι της Σλοβακίας.

Ο Υδραϊκός δεν τα κατάφερε στο πρώτο του παιχνίδι στο Challenger Cup γνωρίζοντας την ήττα από την ισπανική Τενερίφη με 13-10.

Στον πρώτο χρονικά αγώνα της νεοσύστατης διοργάνωσης και στον όμιλο του Νόβακι της Σλοβακίας, η ελληνική ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Προηγήθηκε 2-1 με τον Σουζούκι στο 3ο λεπτό, ισοφάρισε 4-4 με το Φώτη Μπλάνη στο 1ο λεπτό της β' περιόδου, όμως μετά κυνηγούσε στο σκορ.

Η Τενερίφη με σερί 4-0 προηγήθηκε 8-4, έκλεισε το ημίχρονο στο 8-6 και μέχρι το τέλος διατήρησε σταθερό προβάδισμα δύο με τρία γκολ.

Το Σάββατο (12/11) ο Υδραϊκός θα παίξει με τη Γαλατασαράι και θέλει μόνο τη νίκη για να έχει ελπίδες κατάληψης μιας εκ των δύο θέσεων του Α' ομίλου, που οδηγεί στα προημιτελικά.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 3-4, 2-3, 2-2

Υδραϊκός (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Μπεκές, Σουζούκι 3, Παπαδημητρίου, Γκαράνης 1, Παπαβασιλείου, Μπλάνης 2, Ρομπόπουλος 1, Ζώρζος, Τακάτα 9, Κοντονής 1, Μπερτόλης, Μητράκης.

Τενερίφη (Μπενασάρ Ντίαθ): Αλέγκρε Λόπεθ 3, Γκουτιέρεζ Φερνάντεθ 1, Κένινγκ 1, Εσπανιόλ 2, Μερκάθο Λόθα 1, Σαλβαδόρ 4.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα