Καπότσης: Δώρισε το ολυμπιακό του μετάλλιο στο Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας

Newsroom
Καπότσης: Δώρισε το ολυμπιακό του μετάλλιο στο Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας

bet365

Ο Μάριος Καπότσης 14 μήνες μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών, το δώρισε στο Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας.

Σε μια ξεχωριστή κίνηση προχώρησε ο Μάριος Καπότσης, που δώρισε στο Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε με την εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το καλοκαίρι του 2021.

Ο 31χρονος περιφερειακός της Βουλιαγμένης, επισκέφθηκε τη Δευτέρα (17/10) το μουσείο για να δωρίσει το πιο σημαντικό μετάλλιο της καριέρας του. O Kαπότσης τον Φεβρουάριο ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

kapotsis

«Σήμερα είναι μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα για εμένα, γιατί σε συνεργασία με το Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας @athensolympicmuseum που βρίσκεται στο Golden Hall, δώρισα το μετάλλιό μου, το μετάλλιο που κατακτήσαμε με την εθνική ομάδα πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020. Όποιος θέλει μπορεί να επισκεφτεί το μουσείο να δει πολύ όμορφα πράγματα και διακρίσεις σπουδαίων αθλητών. Για ακόμη μία φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και όσους συνετέλεσαν για αυτή την επιτυχία» έγραψε ο παίκτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα