Εθνική πόλο Κ19: Με ηγέτη τον Γκίλλα άνετη νίκη επί της Ρουμανίας στο ευρωπαϊκό

Newsroom
Εθνική πόλο Κ19: Με ηγέτη τον Γκίλλα άνετη νίκη επί της Ρουμανίας στο ευρωπαϊκό

bet365

O Νίκος Γκίλλας σταμάτησε στα 8 γκολ στη νικηφόρα πρεμιέρα της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης νέων ανδρών Κ19 επί της Ρουμανίας, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ποντγκόριτσα.

Με τον Νίκο Γκίλλα να σημειώνει οκτώ γκολ η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης νέων ανδρών (Κ19) νίκησε τη Ρουμανία με 14-5 στην πρεμιέρα της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ποντγκόριτσα στο Μαυροβούνιο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η εθνική ομάδα πήρε τα 14 γκολ από μόλις τρεις παίκτες. Ο Γκίλλας, που αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα ανδρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ, σημείωσε οκτώ γκολ, τα πέντε από αυτά στο δεύτερο ημίχρονο, όταν η εθνική ομάδα έτρεξε σερί 6-0, με το άλλο να το πετυχαίνει ο Ευάγγελος Πούρος.

Ο αγώνας ήταν για τον Γ' όμιλο, με την εθνική ομάδα να αντιμετωπίζει τη Σερβία τη Δευτέρα (19/9, 17:20) στον αγώνα που λογικά θα κρίνει την πρώτη θέση στον όμιλο και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 3-2, 3-0, 3-0

Ελλάδα (Μαχαίρας): Καρακούρος, Μπουζαλάς, Λυκούδης, Γεωργαράς, Αλμύρας 2, Καστρινάκης, Γκίλλας 8, Σπάχιτς, Μυρίλος, Πούρος 4, Μπιτσάκος, Κανδανολέων, Ηλιόπουλος.

Ρουμανία: Σακέτι 1, Ποποβίτσι 1, Πιριάνου 1, Νεάμτου 2.


 

Τελευταία Νέα