Εθνική πόλο Κ19: Με ηγέτη τον Γκίλλα άνετη νίκη επί της Ρουμανίας στο ευρωπαϊκό

Newsroom
Εθνική πόλο Κ19: Με ηγέτη τον Γκίλλα άνετη νίκη επί της Ρουμανίας στο ευρωπαϊκό

bet365

O Νίκος Γκίλλας σταμάτησε στα 8 γκολ στη νικηφόρα πρεμιέρα της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης νέων ανδρών Κ19 επί της Ρουμανίας, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ποντγκόριτσα.

Με τον Νίκο Γκίλλα να σημειώνει οκτώ γκολ η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης νέων ανδρών (Κ19) νίκησε τη Ρουμανία με 14-5 στην πρεμιέρα της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ποντγκόριτσα στο Μαυροβούνιο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η εθνική ομάδα πήρε τα 14 γκολ από μόλις τρεις παίκτες. Ο Γκίλλας, που αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα ανδρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ, σημείωσε οκτώ γκολ, τα πέντε από αυτά στο δεύτερο ημίχρονο, όταν η εθνική ομάδα έτρεξε σερί 6-0, με το άλλο να το πετυχαίνει ο Ευάγγελος Πούρος.

Ο αγώνας ήταν για τον Γ' όμιλο, με την εθνική ομάδα να αντιμετωπίζει τη Σερβία τη Δευτέρα (19/9, 17:20) στον αγώνα που λογικά θα κρίνει την πρώτη θέση στον όμιλο και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 3-2, 3-0, 3-0

Ελλάδα (Μαχαίρας): Καρακούρος, Μπουζαλάς, Λυκούδης, Γεωργαράς, Αλμύρας 2, Καστρινάκης, Γκίλλας 8, Σπάχιτς, Μυρίλος, Πούρος 4, Μπιτσάκος, Κανδανολέων, Ηλιόπουλος.

Ρουμανία: Σακέτι 1, Ποποβίτσι 1, Πιριάνου 1, Νεάμτου 2.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα