World League: Η Ιταλία το χρυσό μετάλλιο

Newsroom
World League: Η Ιταλία το χρυσό μετάλλιο

bet365

Η Ιταλία νίκησε τις ΗΠΑ με 13-9 στον τελικό του World League στο Στρασβούργο και μαζί κατέκτησε το μοναδικό χρυσό μετάλλιο που έλειπε από τη συλλογή της.

Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών της Ιταλίας στο Στρασβούργο βρήκε το μοναδικό χρυσό μετάλλιο που έλειπε από τη συλλογή της, νικώντας τις ΗΠΑ με 13-9 κατέκτησε το World League.

Μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες του 2003, του 2011 και του 2015 η Ιταλία έφθασε στο στόχο της και μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα μετά το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, τώρα προσθέτει και το χρυσό μετάλλιο στο World League.

Ο τελικός με τις ΗΠΑ ήταν ισορροπημένος στα πρώτο μισό (4-4). Στη συνέχεια η Ιταλία, έφθασε να προηγηθεί με 11-5 και 12-5, με τις ΗΠΑ απλά να μείωνουν σε 12-9 και τον Πρεστσιούτι να γράφει το τελικό 13-9. H πρωταθλήτρια κόσμου Ισπανία επικρατώντας της Γαλλίας με 11-8 πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.


Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-3, 1-6, 4-4


ΗΠΑ (Ουντόβισιτς): Γουέιμπεργκ, Ντοντ, Γκρούγουελ, Ντάουμπε 1, Έρχαρντ 1, Χάλοκ 2, Γούντχεντ 1, Μπόουεν 4, Στίβενσον, Άμπραμσον, Ίρβινγκ, Τέρνερ.
Ιταλία (Καμπάνια): Ντελ Λούνγκο, Αλεζιάνι, Νταμόντε 3, Ιόκι Γκράτα, Φοντέλι 1, Κανέλα 3, Ρεντζούτο Ιόντιτσε 1, Μαρτσιάλι 1, Πρεστσιούτι 1, Φερέρο, Ντι Σόμα 3, Ντόλτσε, Νικόζια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα