Ζερδεβάς: Χάνει τη συνέχεια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Ζερδεβάς: Χάνει τη συνέχεια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

bet365

Ο τραυματισμός του Μάνου Ζερδεβά στο αριστερό χέρι είναι σοβαρός και ο τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας μένει εκτός συνέχειας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Με τον Μάνο Ζερδεβά να τίθεται εκτός μάχης θα συνεχίσει η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών στο υπόλοιπο του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βουδαπέστης.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας τραυματίστηκε στο αριστερό χέρι στη διάρκεια της 1ης περιόδου στον προημιτελικό με τις ΗΠΑ και με το ξεκίνημα του 2ου οκταλέπτου αντικαταστάθηκε από τον Παναγιώτη Τζωρτζάτο.

Τα νέα από τη Βουδαπέστη δεν είναι ευχάριστα, καθώς ο Ζερδεβάς έκανε μαγνητική, με το αποτέλεσμα να δείχνει ρήξη τένοντα στο δικέφαλο του αριστερού χεριού.

Έτσι ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος θα αγωνιστεί κάτω από την εστία της εθνικής ομάδας πρώτα στον ημιτελικό με την Ιταλία (1/7, 17:00) και ανάλογα με το αποτέλεσμα στον αγώνα για το χρυσό ή το χάλκινο μετάλλιο.

Αναφορικά με τον Μάνο Ζερδεβά η σοβαρότητα του τραυματισμού του θα επανεκτιμηθεί με την επιστροφή της εθνικής ομάδας στην Αθήνα.

 

Τελευταία Νέα