Champions League πόλο: Νίκη της ελληνικής Γιουγκ στη Μασσαλία

Δημήτρης Ντζάνης
Champions League πόλο: Νίκη της ελληνικής Γιουγκ στη Μασσαλία

bet365

Η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ των τριών Ελλήνων νίκησε τη Μαρσέιγ, η Προ Ρέκο «αγκαλιά» με την 1η θέση στο Β' όμιλο του Champions League στο πόλο ανδρών.

Η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μαρσέιγ με 13-12 και πλέον η ιταλική Προ Ρέκο είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης στο Β' όμιλο του Champions League στην υδατοσφαίριση ανδρών.

Η τριάδα των Ελλήνων ήταν αυτή που έδωσε την ώθηση στην κροατική ομάδα για τη νίκη στη Μασσαλία. Ο Κώστας Κάκαρης με δύο κολλητά γκολ στον παίκτη παραπάνω έκανε το 3-1 για τη Γιουγκ, ακολούθησαν οι Στέλιος Αργυρόπουλος και Αλέξανδρος Παπαναστασίου και διαμόρφωσαν το γκολ του ημιχρόνου (5-2).

Η Μαρσέιγ μετά το 4-8, άρχισαν την αντεπίθεση, μείωσαν σε 9-8 και με δύο γκολ από τον Άντριγια Πρλάινοβιτς ισοφάρισαν 10-10, όμως η Γιουγκ είχε τον τελευταίο λόγο, με τους Κρίζιτς και Φάτοβιτς να κάνουν το 13-11, τελειώνοντας τον αγώνα.

Η Γιουγκ παρά τη νίκη της είναι οριστικά 3η στον όμιλο, μιας και η Μαρσέιγ είχε νικήσει 14-9 στο Ντουμπρόβνικ, που σημαίνει πως η κροατική ομάδα στο Final 6 θα διασταυρωθεί με τον 2ο του Α' ομίλου. Η Μαρσέιγ για να πάρει την πρώτη θέση από την Προ Ρέκο, χρειάζεται μόνο νίκη στο μεταξύ τους αγώνα την τελευταία αγωνιστική στην Ιταλία.

Η Όρβοσι πλησίασε στον ένα βαθμό το Ανόβερο, που φιλοξενεί την Τετάρτη (20/4) τη Σπαντάου Βερολίνου και με νίκη κρατά την 4η θέσεη και το ραντεβού με την Μπρέσια (1η στον Α' όμιλο) στο Final 8 του Βελιγραδίου.

Τα αποτελέσματα
Μαρσέιγ-Γιουγκ 12-13
Όρβοσι-Ερυθρός Αστέρας 13-9
Στέαουα Βουκουρεστίου-Προ Ρέκο 3-14
Την Τετάρτη (20/4, 19:15) Ανόβερο - Σπαντάου

Η βαθμολογία
(13η αγωνιστική)

1.Προ Ρέκο 36
2.Μαρσέιγ 33
3.Γιουγκ 30
4.Ανόβερο 17
------------------
5.'Ορβοσι 16
6.Σπαντάου 10
7.Στεάουα 4
8.Ερυθρός Αστέρας 4
Η 14η αγωνιστική (10/5): Προ Ρέκο-Μαρσέιγ, Σπαντάου-Ερυθρός Αστέρας, Ανόβερο-Γιουγκ, Στεάουα-Όρβοσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα