ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 9-8: Ξανά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Newsroom
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 9-8: Ξανά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

bet365

Η ΑΕΚ εξασφάλισε την πρώτη θέση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η ΑΕΚ θα είναι στην τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στην υδατοσφαίριση ανδρών. Η ΑΕΚ νικώντας τον ΠΑΟΚ με 9-8 στο κολυμβητήριο Ηλιούπολης εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Final 4 της διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ την περσινή σεζόν μετείχε στο Final 8 του Κυπέλλου, που είχε φιλοξενηθεί στη Βουλιαγμένη και αποκλείοντας τον Πανιώνιο και τον ΓΣ Περιστεερίου είχε φθάσει μέχρι τον ημιτελικό, αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό.


To παιχνίδι ήταν ντέρμπι, με την ΑΕΚ να προηγείται 6-4 και 9-7. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 9-8 και είχαν την ευκαιρία σε παίκτη παραπάνω στην τελευταία επίθεση για την ισοφάριση, αλλά το μπλοκ του Καζάζη ήταν αποτελεσματικό.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 3-1, 3-4

ΑΕΚ (Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Παπούκας, Κριγιέστορατς 2, Βούκσεβιτς 1, Δίπλαρος, Σταμέλος, Τσαταλιός 2, Παπάκος 1, Στελλάτος, Ηλιόπουλος 1, Μαυρωτάς Άρ. 1, Κατσινούλας, Μανιουδάκης.

ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης 1, Κεχαλάρης 2, Μιλάρντοβιτς 4, Σγουρίδης, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π., Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Τόττης.


Τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια

Εθνικό Πειραιά, 19.30 Ολυμπιακός - Πανιώνιος (Μπιράκης, Κωνσταντινίδης)

Δημοτικό Περιστερίου, 20.30 ΓΣ Περιστερίου - Βουλιαγμένη (Μπουδραμής, Πολυχρονόπουλος)

Δημοτικό Παλαιού Φαλήρου, 20.30 ΑΟ Π. Φαλήρου - Υδραϊκός (Σταυρίδης, Παντελής)

 

Τελευταία Νέα