Ολυμπιακός - Μπρέσια 5-8: Μπλακ άουτ και ήττα

Δημήτρης Ντζάνης
Ολυμπιακός - Μπρέσια 5-8: Μπλακ άουτ και ήττα

bet365

Ο Ολυμπιακός πέτυχε το πρώτο γκολ στο 18ο λεπτό και μοιραία γνώρισε την ήττα από την Μπρέσια με 8-5 για το Champions League.

Αν δεν βάλεις γκολ, δεν μπορείς να κερδίσεις. Ο Ολυμπιακός έπαθε επιθετικό μπλακ άουτ στον Πειραιά και γνώρισε την ήττα με 8-5 από την Μπρέσια για την 9η αγωνιστική των ομίλων του Champions League στο πόλο ανδρών.

Η αλήθεια είναι πως δεν θυμόμαστε τον Ολυμπιακό να παρουσιάζει τόσο έντονο πρόβλημα στο γκολ. Οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν για πρώτη φορά, με τον Γιώργο Δερβίση, στο 2ο λεπτό του 3ου οκτάλεπτου, δηλαδή λεπτού, δηλαδή έπειτα από 18 αγωνιστικά λεπτά και έτσι ήταν σχεδόν αδύνατο να νικήσει μια έμπειρη ομάδα όπως η Μπρέσια.

Η ιταλική ομάδα πέρασε από την πιο δύσκολη έδρα του ομίλου και είναι αγκαλιά με την πρωτιά στο γκρουπ, έχοντας απόσταση επτά βαθμών από τον Ολυμπιακό και τη Φερεντσβάρος, που έχει αγώνα λιγότερο.

Η Μπρέσια πέρασε από την πιο δύσκολη έδρα του ομίλου και είναι αγκαλιά με την πρωτιά στο γκρουπ, έχοντας απόσταση επτά βαθμών από τον Ολυμπιακό και τη Φερεντσβάρος, που έχει αγώνα λιγότερο.

Η ιταλική ομάδα παίρνοντας δύναμη από τις αμυντικές της επιδόσεις, βρήκε τις λύσεις επιθετικά, με γκολ από τον αρχηγό Κρίστιαν Πρεστσούτι προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο οκτάλεπτο και με γκολ των Λάζιτς και Λουόνγκο βρέθηκε στο 4-0, στην πρώτη επίθεση του 3ου οκτάλεπτου.

Η αναλαμπή με Φιλίποβιτς

Η διαφορά έφθασε στο 6-1, για να ακολουθήσει η μοναδική αναλαμπή του Ολυμπιακού στο παιχνίδι. Με τρία σερί γκολ από τον Φιλίποβιτς ο Ολυμπιακός μείωσε 6-4, στα 6 λεπτά πριν από το τέλος.

Όμως η άμεση απάντηση από τον Λουόνγκο και τον Λάζιτς έφεραν τη διαφορά στο 8-4, τελειώνοντας ουσιαστικά και τον αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 0-1, 2-3, 3-2.

Ολυμπιακός (Βλάχος): Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας 0/1, Γενηδουνιάς 1/8, Φουντούλης 0/6, Γούβης, Δερβίσης 1/1, Μπούσλιε, Μουρίκης 0/1, Φιλίποβιτς 3/9, Χρυσοσπάθης 0/1, Κολόμβος, Ζερδεβάς.

Μπρέσια (Μπόβο): Τεσάνοβιτς, Ντόλτσε, Πρεστσούτι 2, Μπικάρι, Λάζιτς 2, Βαπένσκι, Ρεντσούτο Ιόντιτσε, Τομάζο Τζανάτσα, Αλεζιάνι 1, Λουόνγκο 3, Ντι Σόμα, Τζίτο, Ματέο Τζανάτσα.

Τα άλλα παιχνίδια του Α' ομίλου για την 9η αγωνιστική

(Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου)
Ραντνίτσκι – Μπαρτσελονέτα
Γιαντράν Σπλιτ – Φερεντσβάρος
Νόβι Μπέογκραντ – Ντιναμό Τιφλίδας

Η βαθμολογία

1.Μπρέσια 23 - 9αγ.
2.Ολυμπιακός 16 - 9αγ.
3.Φερεντσβάρος 16
4.Νόβι Μπέογκραντ 11
5.Μπαρτσελονέτα 11
6.Ραντνίτσκι 7
7.Γιαντράν 6
8.Ντιναμό Τιφλίδας 0

 

Τελευταία Νέα