Κύπελλο Ελλάδας Πόλο: Τη Δευτέρα κληρώνει για άνδρες και γυναίκες

Newsroom
Κύπελλο Ελλάδας Πόλο: Τη Δευτέρα κληρώνει για άνδρες και γυναίκες

bet365

Μαζί θα γίνουν στις 22 και 23 Μαρτίου τα Final 4 κυπέλλου σε άνδρες και γυναίκες

H ώρα για το κύπελλο Ελλάδας σε άνδρες και γυναίκες έφθασε. Τη Δευτέρα (24/1, 13:00) διαδικτυακά θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις της πρώτης φάσης Στη διοργάνωση των ανδρών συμμετοχή μετέχουν οι 16 ομάδες του πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας και στην αντίστοιχη των γυναικών οι 8 πρώτες ομάδες της κατάταξης στον α' γύρο του πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

Μετέχουν: Ολυμπιακός, Απόλλων Σμύρνης, Εθνικός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Γλυφάδα, Παλαιό Φάληρο, Άρης Θεσ., Βουλιαγμένη, Πανιώνιος, ΓΣ Περσιστερίου, Υδραϊκός, Χανιά, Παναθηναϊκός, Χίος, ΟΥΚ Βόλου. Οι νοκ άουτ αγώνες, της α' φάσης, έχουν προγραμματιστεί για τις 2 Φεβρουαρίου. Τα προημιτελικά θα γίνουν στις 2 Μαρτίου, επίσης σε νοκ άουτ αγώνες και θα ακολουθήσει το Final 4 για το διήμερο 22-23 Μαρτίου

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μετέχουν, με την έως τώρα κατάταξη, οι Ολυμπιακός, Γλυφάδα, Εθνικός, Βουλιαγμένη, ΑΕΚ, Πανιώνιος, ΝΕΠ και Λάρισα. Η προκριματική φάση θα γίνει σε διπλά παιχνίδια στις 2 και 28 Φεβρουαρίου, με τις νικήτριες ομάδες να προκρίνονται στο Final 4 που θα διεξαχθεί μαζί με αυτό των ανδρών (22-23 Μαρτίου).


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα