Γιορτές με προπόνηση στην εθνική ανδρών

Newsroom
Γιορτές με προπόνηση στην εθνική ανδρών

bet365

Κάμπ προετοιμασίας από την Δευτέρα ως τις 5 Ιανουαρίου θα κάνει η εθνική ομάδα πόλο.

Στην πισίνα θα περάσουν την περίοδο των γιορτών οι διεθνείς πολίστες καθώς η εθνική ομάδα των ανδρών ξεκινά την Δευτέρα (27/12) καμπ προετοιμασίας.

Με τις υποχρεώσεις το 2022 να είναι πολλές για την «αργυρή» ολυμπιονίκη στο Τόκιο, ο Θοδωρής Βλάχος κάλεσε 22 πολίστες για προπονήσεις, με το καμπ να ξεκινά την Δευτέρα και να ολοκληρώνεται στις 5 Ιανουαρίου.

Θα υπάρχει ωστόσο ένα διήμερο ρεπό (31/12 – 1/1) λόγω Πρωτοχρονιάς, με την πρώτη προπόνηση να γίνεται την Δευτέρα στις 09:30.

Ο Θοδωρής Βλάχος, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΚΟΕ ως το 2024, κάλεσε τους εξής πολίστες: Γιάννης Φουντούλης, Ντίνος Γενηδουνιάς, Μάνος Ζερδεβάς, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Γούβης, Χριστόδουλος Κολόμβος (Ολυμπιακός), Κώστας Γκιουβέτσης, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Δημήτρης Σκουμπάκης, Στάθης Καλογερόπουλος, Γιάννης Αλαφραγκής, Μάριος Καπότσης (ΝΟ Βουλιαγμένης), Μανώλης Σολανάκης, Στέφανος Γαλανόπουλος (Απόλλων Σμύρνης), Γιάννης Κεχαλάρης (ΠΑΟΚ), Τάκης Δήμου (Πανιώνιος), Νίκος Μητράκης (ΑΟ Παλαιού Φαλήρου), Άγγελος Βλαχόπουλος (Νόβι Μπέογκραντ), Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Κώστας Κάκκαρης (Γιουγκ Ντουμπρόβνικ), Δημήτρης Νικολαϊδης (Σπαντάου Βερολίνου).

Ο μόνος που θα λείψει στο πρώτο μέρος του καμπ θα είναι ο Αγγελος Βλαχόπουλος που θα ενσωματωθεί στην ομάδα στις 2 Ιανουαρίου, λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων του και θα αναχωρήσει στις 4 Ιανουαρίου μαζί με τους Στέλιο Αργυρόπουλο – Κανακάκη, Αλέξανδρο Παπαναστασίου και Κώστα Κάκκαρη.

 

Τελευταία Νέα