Νικόλ Ελευθεριάδου: «Άλλη βαρύτητα να παίζουμε ως πρωταθλήτριες Ευρωπης»

Newsroom
Νικόλ Ελευθεριάδου: «Άλλη βαρύτητα να παίζουμε ως πρωταθλήτριες Ευρωπης»

bet365

Η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού στις γυναίκες ετοιμάζεται για την πρώτη μάχη στην Ευρωλίγκα την Παρασκευή κόντρα στην Τεράσα.

Το τριήμερο της Ευρωλίγκας στο πόλο γυναικών πλησιάζει, με τον Ολυμπιακό να θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται τον έναν από τους 4 ομίλους της φάσης των «16» στο Παπαστράτειο, όπου μαζί του είναι και ο Εθνικός, η Ρόμα και η Τεράσα.

Η τελευταία θα είναι και η πρώτη του αντίπαλος την Παρασκευή (18:30), με την ομάδα να καλείται στην φετινή διοργάνωση να σηκώσει το βάρος του τίτλου που κατέκτησε πέρυσι.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες που ξεκινάμε τους αγώνες της Ευρώπης. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που διεξάγονται στο κολυμβητήριο μας και με τους φιλάθλους να είναι στο πλευρό μας. Η ομάδα μας είναι σε πολύ καλή κατάσταση, τόσο σωματική όσο και πνευματική» ανέφερε για το ευρωπαϊκό τριήμερο του Ολυμπιακού η Νικόλ Ελευθεριάδου, προσθέτοντας:

«Όλο αυτό το διάστημα προπονούμαστε για αυτούς τους αγώνες καθώς υπάρχει άλλη βαρύτητα όταν αγωνιζόμαστε ως Πρωταθλήτριες Ευρώπης. Πρέπει να αποδείξουμε ότι αυτή η ομάδα έχει πολύ μέλλον ακόμη και ότι θα παλέψει για το καλύτερο. Όπως πάντα».


@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα