Μαρινάκης στους πολίστες: «Είμαι περήφανος για το πόλο και συναισθηματικά δεμένος με το άθλημα λόγω του πατέρα μου» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μαρινάκης στους πολίστες: «Είμαι περήφανος για το πόλο και συναισθηματικά δεμένος με το άθλημα λόγω του πατέρα μου» (vid)

bet365

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μιλώντας προς τα μέλη της Εθνικής μας ομάδας του πόλο δεν έκρυψε την περηφάνειά του για το άθλημα και συνεχάρη τους πολίστες και για την κίνηση στήριξης προς τους πυρόπληκτους.

Το βράδυ της Κυριακής ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το πριμ των 200.000 ευρώ που είχε υποσχεθεί στην Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών για το ασημένιο ολυμπιακό της μετάλλιο. Ο Μαρινάκης παρέδωσε στην ομάδα την επιταγή στο V'AMMOS του Καραϊσκάκη όπου μαζί με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, έκαναν το τραπέζι στην Εθνική.

«Είμαι περήφανος για το πόλο. Ήταν ένα άθλημα που το αγαπούσε και ο πατέρας μου ο Μιλτιάδης. Είχε ξεκινήσει από το πόλο ως έφορος τη δεκαετία του 1970 και είμαι συναισθηματικά δεμένος με αυτό το άθλημα. Κολυμπούσα και έπαιζα αγώνες. Μπράβο σας και για την κίνηση για το μισό πριμ στους πυρόπληκτους», είπε μεταξύ άλλων ο Μαρινάκης προς τους πολίστες ενώ η επιταγή δόθηκε στον αρχηγό Γιάννη Φουντούλη.

Ευχήθηκε επίσης καλή επιτυχία στη συνέχεια και στην Εθνική και στον Ολυμπιακό. Για τον πειραϊκό σύλλογο δε τόνισε πως «για τον Ολυμπιακό που είναι η πιο μεγάλη ομάδα» δεν πρέπει να πάνε χαμένοι οι κόποι μίας χρονιάς και πρέπει να κάνει την καλύτερη δυνατή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι χαρακτηριστικό πως το τμήμα πόλο των Πειραιωτών έχει μπάτζετ που ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα στην ομιλία του ο Μαρινάκης είπε τα εξής: «Συγχαρητήρια γιατί ήταν μία τεράστια επιτυχία για τη χώρα μας. Και για αυτό που είπατε και σκεφτήκατε ότι η χώρα μας εκείνη την περίοδο δοκιμαζόταν με τις πυρκαγιές και τα μισά χρήματα έχουν πάει ήδη στους ανθρώπους που δοκιμάστηκαν σε αυτές τις πυρκαγιές. Να συνεχίσετε έτσι και για την Εθνική ομάδα και για την ομάδα μας για την οποία πιστεύουμε πως έχουμε προσφέρει και με τον προπονητή πολλά στη χώρα μας. Για μένα το πόλο συναισθηματικά είναι ένα άθλημα που νιώθω κοντά και ο πατέρας μου όταν ξεκίνησε ήταν έφορος στο πόλο πριν πολλά χρόνια.

Ήταν τη δεκαετία του 1970. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός και κολύμπαγα και πήγαινα στην πισίνα και έβλεπα αγώνες. Είμαι και συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα του πόλο. Για άλλη μία φορά θέλω να σας συγχαρώ. Συνεχίστε έτσι. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Δεν έχει σημασία εάν παίζετε σε άλλη ομάδα. Εγώ το βλέπω στο ότι κάνουμε για τη χώρα μας κάτι καλό. Επίσης ο Ολυμπιακός οπωσδήποτε είναι η μεγαλύτερη ομάδα. Δεν το κρύβουμε αυτό. Θέλουμε το καλύτερο. Να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και για τον κόσμο μας αλλά και για να βλέπουμε πως και οι θυσίες και τα χρήματα που πληρώνουμε πιάνουν τόπο. Σας ευχαριστώ πολύ. Να είστε καλά. Να είστε δυνατοί και να σας βλέπουμε».

Από τους πολίστες έλειπαν οι Παπαναστασίου, Αργυρόπουλος και Βλαχόπουλος που είναι εξωτερικό και ο Γκιουβέτσης. Ο Θοδωρής Βλάχος, προπονητής της ομάδας, έδωσε ως δώρο στον Βαγγέλη Μαρινάκη - ο οποίος χαιρέτησε έναν έναν τους πολίστες και τους συνεχάρη τον καθέναν προσωπικά - μία μπάλα με τις υπογραφές των παικτών και ένα σκουφάκι για το Τόκιο (με το νούμερο 10) και είδαν όλοι μαζί το Ολυμπιακός - Ιωνικός. Οι πολίστες από τις 200.000 ευρώ έδωσαν τις 100.000 στους πυρόπληκτους, που ήδη έχουν παραλάβει τα χρήματα. Επίσης ο Μαρινάκης κάλυψε και την εφορία που χρειάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα