Εuro Cup: Ήττες και διπλός αποκλεισμός για ΑΕΚ και ΓΣ Περιστερίου

Newsroom
Εuro Cup: Ήττες και διπλός αποκλεισμός για ΑΕΚ και ΓΣ Περιστερίου

bet365

Τόσο ο ΓΣ Περιστερίου όσο και η ΑΕΚ ηττήθηκαν στους τελευταίους αγώνες της Α΄φάσης του Euro Cup και έμειναν εκτός Ευρώπης.

Με ήττες που σήμαιναν και αποκλεισμό ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στην Α' φάση του Euro Cup η ΑΕΚ και ο ΓΣ Περιστερίου.

Ο ΓΣ Περιστερίου του Κώστα Λούδη συμμετείχε στον όμιλο των Συρακουσών και την Κυριακή ηττήθηκε στο φινάλε με 8-7 (0.42' Μπούντεν) από το Στρασβούργο. Έτσι με απολογισμό μια νίκη και δυο ήττες έμεινε εκτός Ευρώπης.

Τα οχτάλεπτα: 2-2, 0-3, 2-0, 3-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Μύριλος, Φάρμερ, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος, Καρούντζος 3, Αγκόρτσας 1, Παπασηφάκης 3, Τοράκης, Λαδάς, Σαλτερής.

Εκτός από την Σαμπαντέλ

Από την άλλη η ΑΕΚ στον όμιλο του Νόβισαντ ηττήθηκε στην 3η ημέρα με 10-8 από την Σαμπαντέλ (Ισπανία) και αποκλείστηκε με 2 ήττες και μια ισοπαλία.

Τόσο η ομάδα του Δημήτρη Μάζη όσο και του Κώστα Λούδη έπαιξαν για πρώτη φορά στα Κύπελλα Ευρώπης.

Ο Δημήτρης Μάζης δήλωσε στο aek.gr: «Ολοκληρώσαμε τις εμφανίσεις μας και την παρουσία μας στην Ευρώπη. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία και τον τρόπο που τα παιδιά αντιμετώπισαν τους αγώνες. Νομίζω αυτή η εβδομάδα ήταν και η καλύτερη δυνατή προετοιμασία και για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος. Ο δρόμος είναι μακρύς.

Η ομάδα θεωρώ ότι θα παίζει όλο και καλύτερα. Φτάσαμε πολύ κοντά στην πρόκριση, κόντρα σε ομάδες με μεγάλη ιστορία στο χώρο και παρουσία στα ευρωπαϊκά κύπελλα, αλλά και με μεγαλύτερα μπάτζετ. Η ομάδα δείχνει τρομερά σημάδια βελτίωσης και πιστεύω ότι θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερα στη συνέχεια».

Τα οχτάλεπτα: 3-3, 1-2, 2-2, 2-3.

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης, Παπούκας 1, Krijestorac 4, Vukcevic 1, Δίπλαρος 2, Τσιστράκης, Τσαταλιός, Παπάκος, Στελλάτος, Ηλιόπουλος, Μαυρωτάς, Κατσινούλας.

@Photo credits: ΑΕΚ
 

Τελευταία Νέα