Ανώτερη η Ορβοσι, 15-9 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Κώστας Ευθυμιάδης
Ανώτερη η Ορβοσι, 15-9 τον Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Ηττα για τον Απόλλωνα Σμύρνης στο δεύτερο παιχνίδι του για τα προκριματικά του Champions League στο πόλο.

Η Ορβοσι αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο δεύτερο παιχνίδι του για τα προκριματικά του Champions League στο πόλο.

Μετά την τεράστια νίκη επί της Σίντεζ Καζάν, η ομάδα του Απόλλωνα ηττήθηκε με σκορ 15-8 από τους Ούγγρους που είναι από τα φαβορί να φτάσουν ως τους ομίλους της διοργάνωσης.

Η επιθετική γραμμή των Ούγγρων ήταν εξαιρετική και σκόραρε 7 φορές στον παίκτη παραπάνω, με την ήττα αυτή ωστόσο να μην «πονάει» την ομάδα του Απόλλωνα καθώς το αποτέλεσμα της πρεμιέρας του αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη δίνει σήμερα και δεύτερο ματς για την πρώτη προκριματική φάση, με αντίπαλο την Γιάντραν στις 17:30.

Ορβοσι - Απόλλων Σμύρνης 15-8

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 4-3, 4-1, 3-2

Ορβοσι: Λεβάι, Σιλάντι 1, Μανχέρζ 5, Βαρνάι 2, Σαλάμον 1, Σαζόφσκι 1, Αράνι, Τοθ 1, Βιγκβάρι 3, Μπούριαν, Μπούντζουχ 1, Χαράι, Ντεβάι.

Απόλλων Σμύρνης: Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Γαρδίκας 1, Μόκκας, Γωνιωτάκης-Κορδέρας, Κότσκαρ, Γκουσάροφ 2, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς 2, Γούνας 2, Τσολακούδης, Σολανάκης, Καβουσάνος.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα