Δύο στα δύο η εθνική K17 στο Ευρωπαϊκό, 16-5 την Τουρκία

Newsroom
Δύο στα δύο η εθνική K17 στο Ευρωπαϊκό, 16-5 την Τουρκία

bet365

Στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο εφήβων βρίσκεται ήδη η εθνική ομάδα καθώς επικράτησε εύκολα της Τουρκίας στο δεύτερο ματς της φάσης των ομίλων.

Εκανε το… καθήκον της η εθνική ομάδα πόλο Κ17 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μάλτας.

Έκανε το 2 στα 2 στον όμιλο και εξασφάλισε ήδη μια θέση στην επόμενη φάση μετά το άνετο 16-5 επί της Τουρκίας. Ετσι, αύριο στις 10 το πρωί κόντρα στη Σερβία θα κοντραριστεί για την πρωτιά στον όμιλο που θα την στείλει απευθείας στα προημιτελικά.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα είχε εύκολο πρωινό (το ματς άνοιξε το πρόγραμμα στην δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης) και με ένα επί μέρους σκορ 5-1 πήρε προβάδισμα στην πρώτη περίοδο. Το προβάδισμα αυτό το διεύρυνε σε 8-2 στο τέλος του ημιχρόνου, για να αυξήσει την διαφορά στα 12 τέρματα (16-4) λίγο πριν το τέλος.

Τουρκία – Ελλάδα 5-16

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 1-3, 2-4, 1-4

Τουρκία (Ολτσαϊτού): Σαϊλί, Σαρί, Ερκιντί, Τσετίν, Ντασντεμίρ, Καραμπενλί 2, Κούλογλου 1, Αλπμάν, Ναϊπογλου, Σαϊλί 2, Σάρατς, Καφερλί, Ζομπού.

Ελλάδα (Μαχαίρας): Δαμίγος, Τουρκομένης, Κανδανολέων, Νικολαϊδης, Αλμυράς 4, Καστρινάκης 1, Μπιτσάκος 2, Αμπαζής 3, Μύριλος 2, Μαθιόπουλος 1, Σιαμάς 2, Εγνατιάδης 1, Αλιφτείρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα