Βλάχος: «Δεν αφήνω τον Ολυμπιακό»

Κώστας Ευθυμιάδης
Βλάχος: «Δεν αφήνω τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Θοδωρής Βλάχος σε δηλώσεις του στην Θεσσαλία ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό του χρόνου και περιμένει την ΚΟΕ για την εθνική ομάδα.

Ξεκάθαρος ήταν ο Θοδωρής Βλάχος σχετικά με το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του ελληνικού πόλο, έχει βρεθεί να πρέπει να επιλέξει μεταξύ εθνικής και Ολυμπιακού, καθώς αυτός είναι ο όρος που θέτει η ΚΟΕ για να ανανεώσει την συνεργασία του (θέλει full time προπονητή).

Ο Βλάχος, μιλώντας σε τοπικό ΜΜΕ στην Θεσσαλία, είπε πως μετά τις διακοπές του θα συνεχίσει κανονικά στον Ολυμπιακό, πετώντας ουσιαστικά το «μπαλάκι» στην ΚΟΕ (κι ας μην... δέχτηκε τον όρο αυτό στις δηλώσεις του), καθώς επίκειται νέα συνάντηση με την διοίκηση για το μέλλον του στην εθνική.

«Στον Ολυμπιακό συνεχίζω και μετά τις διακοπές θα αρχίσουμε την προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Αυτό είναι ξεκάθαρο και το δήλωσα εξ αρχής στους υπεύθυνους. Δεν μπορώ να αφήσω τον Ολυμπιακό χωρίς προπονητή στα μέσα Αυγούστου, όταν έχουμε ήδη κάνει τον σχεδιασμό της ομάδας. Σε λίγες ημέρες θα μιλήσω ξανά με την ομοσπονδία και θα δούμε αν θα υπάρξει κάποια συνεργασία ή όχι» είπε αρχικά στην εκπομπή «Θεσσαλία παντού» και πρόσθεσε:

«Το μετάλλιο που πήραμε στο Τόκιο πρέπει να μας ενώσει και όχι να μας βρει απέναντι. Ο χώρος μας είναι τόσο μικρός που είναι ευκαιρία μετά την επιτυχία μας αυτή να δούμε όλοι μαζί τι πρέπει να κάνουμε για το καλό του αθλήματος. Ειλικρινά το βλέπω έτσι, οπότε ό,τι και αν συμβεί θα είναι προϊόν συζήτησης. Δεν θέλω να πετάξω το… μπαλάκι στην ομοσπονδία, αλλά ξεκαθάρισα άμεσα ότι παραμένω στον Ολυμπιακό, διότι είμαι άνθρωπος με αξιοπρέπεια και δεν μπορώ να τον αφήσω τώρα».

Βλάχος: «Κλείνω τα αυτιά μου σε όσα ακούγονται»

Ο Βλάχος ρωτήθηκε και για το γεγονός ότι στην ΚΟΕ φέρονται να έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τον Ισπανό Μαρτίν, λέγοντας πως αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα.

«Για να είμαι καλός στη δουλειά μου έπρεπε να κλείσω τα αυτιά μου σε όσα ακούγονταν και γράφονταν. Στον πρωταθλητισμό συμβαίνουν αυτά, να υπάρχουν προσεγγίσεις άλλων προπονητών ή παικτών πριν ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Προσωπικά ήμουν υποχρεωμένος να είμαι συγκεντρωμένος, απέναντι στον εαυτό μου και τη δουλειά που κάναμε τόσα χρόνια. Θεωρώ ότι τα κατάφερα και έμεινα ανεπηρέαστος από τις φήμες» ανέφερε ο Βλάχος, ενώ απαντώντας στο αν θα βοηθούσε και τον ίδιο να κάνει ένα διάλειμμα από την εθνική, απάντησε:

«Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή αυτή για να σταματήσω από την Εθνική διότι… τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Για μένα θα ήταν εύκολο να πω ότι αποχωρώ τώρα που πήραμε το μετάλλιο, ώστε να φύγω αλώβητος, αλλά αυτό δεν μου αρέσει. Θέλω να διεκδικώ πράγματα μαζί με τους αθλητές μου. Αν σκεφτόμουν έτσι, θα είχα φύγει και από τον Ολυμπιακό το 2018, όταν πήραμε το Champions League».

 

Τελευταία Νέα